Új hozzászólás Aktív témák

• qfm

őstag

válasz sonar #1747 üzenetére

Igazából a leírtak 90%-a nem valódi honlap lesz, hanem eszközök közötti kommunikációra szolgál. Emberek által látott felület minimális lesz. A rekordok száma esetén a maximálisat írtam le, amit a kiépítés megkívánhat. Pentium alatt egy modern G3220-ra gondoltam, nem egy P4-re, de valóban nem definiáltam. Ennek ellenére i3 alatti gépet nem fogok javasolni, csak érdekel mennyire lövök túl a célon. A dedikált hardver külön elvárás volt.

(#1746) martonx

1, A 4gb-os ram nem kifejezetten drága, így csak megnyugtat a tudat, hogy szerinted is bőségesen elég.
    2, A forgalom csak akkor ugorhat meg, ha valamelyik hardver meghibásodik, eléggé jól leszűrt forgalom van rá tervezve.
    3, A dedikált szerver külön kérés volt, én is mást ajánlottam, de bizonyos okok miatt ez volt a kérés.
    4, Soha nem használtam még NoSQL-t, de utána fogok nézni a javaslatodnak.
    5, A számok azért ilyen alacsonyak, és talán furák is, mert egy speciális hardver kommunikációhoz lesz csak háttér adatbázis. Az adatmennyiség limitált amit tárolni, és feldolgozni kell.
    6, Valóban nagyon egyszerű, és a kimenet előállításához nem is szükséges több sql művelet. A bemenet függvényében azonban több különböző folyamat zajlik le, van amelyik 1 hívással jár, van amelyik 3-al. A legrosszabb esetet vettem alapul. A kimenet pusztán nyugtázó funkciót lát el.

+1 a 6-osból adódna a kérdés, hogy miért nem az adatbázist használják a hardverek, hanem a köztes PHP oldalt. Azért mert ez volt az igény.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés