Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Igazából a leírtak 90%-a nem valódi honlap lesz, hanem eszközök közötti kommunikációra szolgál. Emberek által látott felület minimális lesz. A rekordok száma esetén a maximálisat írtam le, amit a kiépítés megkívánhat. Pentium alatt egy modern G3220-ra gondoltam, nem egy P4-re, de valóban nem definiáltam. Ennek ellenére i3 alatti gépet nem fogok javasolni, csak érdekel mennyire lövök túl a célon. A dedikált hardver külön elvárás volt.
(#1746) martonx
1, A 4gb-os ram nem kifejezetten drága, így csak megnyugtat a tudat, hogy szerinted is bőségesen elég.
2, A forgalom csak akkor ugorhat meg, ha valamelyik hardver meghibásodik, eléggé jól leszűrt forgalom van rá tervezve.
3, A dedikált szerver külön kérés volt, én is mást ajánlottam, de bizonyos okok miatt ez volt a kérés.
4, Soha nem használtam még NoSQL-t, de utána fogok nézni a javaslatodnak.
5, A számok azért ilyen alacsonyak, és talán furák is, mert egy speciális hardver kommunikációhoz lesz csak háttér adatbázis. Az adatmennyiség limitált amit tárolni, és feldolgozni kell.
6, Valóban nagyon egyszerű, és a kimenet előállításához nem is szükséges több sql művelet. A bemenet függvényében azonban több különböző folyamat zajlik le, van amelyik 1 hívással jár, van amelyik 3-al. A legrosszabb esetet vettem alapul. A kimenet pusztán nyugtázó funkciót lát el.+1 a 6-osból adódna a kérdés, hogy miért nem az adatbázist használják a hardverek, hanem a köztes PHP oldalt. Azért mert ez volt az igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Milyen széket vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest