Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  MySQL topic

Hozzászólások

(#1035) Sk8erPeter válasza PazsitZ (#1029) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

Ó, tényleg, akkor a júzerek kezelésével kapcsolatban én voltam a figyelmetlen, sorry (ahogy ígértem, leírtam :) ), legalább ez megoldott kérdés, mégsem olyan "ostoba szar" a progi. :DD (Csak a kedvedért használtam ismét ezt a kifejezést. ;] :P Mivel úgy csináltál, mintha a korábban belinkelt hozzászólásaimban ne soroltam volna el azokat a dolgokat, amik viszont tetszenek a MySQL Workbench-ben, pedig de.) A gyökereknek szóló lmgtfy-s linkedet pedig külön köszönöm, eddig fogalmam sem volt, hogy kell ilyesmit a Gúúgölben keresni. :D

A tömörített, gzippelt SQL-dumpokat viszont továbbra sem lehet importálni, most próbáltam, itt, mielőtt ismét küldenél egy lmgty-s linket:

MySQL Workbench - Data Import

Eredménye:

MySQL Workbench - Data Import (error with tar.gz)

Pedig ez manapság elég alapvető elvárás, és ez megint csak olyan, amit a phpMyAdmin vicces, hogy tud, ez pedig nem.
Ja, várj, szerinted ez is nyilvánvalóan egy hatalmas baromság, ahogy korábban kifejtetted, hát ki a büdös franc akarna manapság nagyobb adatbázist tömörítve letölteni az eredeti szerverről, és átvinni egy másikra, miért is ne tartaná a terpeszkedő eredeti .sql-formában, hát ki az a hülye, aki ilyesmit manapság csinál, nyilván ez is csak egy játékszer, az ilyenek azzal játsszanak inkább, ami velük egyidős. Ha így látod, hát nagyon rosszul látod.

Sk8erPeter

Útvonal

Fórumok  »  Szoftverfejlesztés  »  MySQL topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.