Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
icsi1
csendes tag
Akkor csak másold be légyszi szövegként.
-
icsi1
csendes tag
válasz
zsolt64555
üzenetére
Feldobod a build.prop odat?
-
icsi1
csendes tag
Nem tudom, úgy érzem, hogy nem a masinával vannak itt gondok. Sztem szoftveres gondok vannak a legtöbb esetben. Mert ha minden igaz a 9.23 as rommal nem nagyon voltak ilyen problémák. Bár ez nem menti fel a gyártót. A beigért 4.1-ből se lesz semmi. (ne legyen igazam). De ami a leglényegesebb én is a magyar support miatt döntöttem a készülék mellett, ami valljuk be nem is igazán létezik.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Letöltöttem, méretben is van különbség a két rom között. Sajnos ma nem tudom már kipróbálni :-(
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Kösz kipróbálom. Ha ennél működik az 1,5ghz akkor itt a fórumon kering egy másik verzió is. Csak már nem tudom melyik hszbe volt.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Még nem probáltam. Csak a consevative-ot. De megnézem azt is.
-
icsi1
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
This is life. Be tudnád linkeni a fent említett romodat? Mondjuk nekem is a 10.26 van fent. Viszont akkor lehet mégis több verzió van belőle? Lehet mégis megy az1,2ghz es verzió a mi gépeinken?
-
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Sztem megtaláltam a megoldás a cpu offline problémára. Nekem a system tuner pro verziója van fent. Settings - active tweks- screen off behavior- govenor - és én a conservative modod választottam. Eddig 3-4 deep sleep után is visszaindult.
Gadmei 10.26 van fent. -
icsi1
csendes tag
Feltettem az antutu cpu mastert, proci beállít 1,5ghz-re, viszont így kb fél perc használat és fagy a gép. Találtam topickot a slatedroidon, bár nem teljesen ehhez a géphez tartozik, hátha valakinek mond valamit.
http://www.slatedroid.com/topic/40477-gadmei-e8-hd-12ghz-latest-fw-october-23/page__pid__447789#entry447789 -
icsi1
csendes tag
Nekem sd kártya nélkül is, az újabb myaudio rom-al csinálta.
-
icsi1
csendes tag
Feltettem a 10.26 gadmei romot.3 nap használat után egyelőre a deep sleep probléma megszünt. A gyári romhoz képest sok változást nem tapasztaltam kivéve az aksi picit jobban merül. Viszont a cpu nem megy fel 1,2ghz fölé, valaki tapasztalt hasonlót?
Ui.: Amúgy aki szeretne venni tabletet és nem szán rá 40-nél többet nekik best buy!
1 hónap használat után a kisebb software-es hibák ellenére is imádom! -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! Letöltöttem az új gadmei romot viszont a rar-ba elég sok minden van. a két zip-et elég felrakni?
Javítsatok ki ha tévedek de ha jól olvastam ebbe jó a bluetooth. a build.prop cserét érdemes majd megcsinálni, vagy használható így is a rom ? -
icsi1
csendes tag
Sziasztok! 4~5 napja használom tabot. Wifi tökéletes, 4.0.4 gyári rom van rajta. Viszont nálam napi 3x lefagy vagy nem kell fel készenlétből. A romot még nem cseréltem csak a bulid.prop ot. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Vírusirtó topic
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest