- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3204 üzenetére
Persze, alaposan csekkolom minden funkcióját, fel telepítettem egy csomó programot, nem kapcsol ki, nem fagy le, a wifi is jó erős ajtókon keresztül, a kijelzője fényévekkel szebb, mint a MyAudio-é, nekem olyan iPad feelinges a megjelenítő.
-
cassius.clay
senior tag
Ezért vittem én vissza ma az enyémet a Media Markt-ba pénz vissza, másik üzlet és vettem egy Prestigio Multipad 8.0 Ultra Duo-t kicsit drágábban, de android 4.1-el 4 magos GPU-val 2magos 1,6Ghz-es CPU val. 2 év garival, Smart bőr tokkal, tollal, OTG kábellel,usb, töltő kábellel,5 megapixeles auto focus hátsó kamera, front kamera, szóval fullos gép,alig drágábban...
-
cassius.clay
senior tag
válasz
this is life #3196 üzenetére
Köszi a tippet, ez mind megvolt, mégsem jó. Nem érzékel a kijelző egyáltalán. Tegnap vettem, szóval 3 napon belül vagyok. Vissza viszem, max kapok egy újat
(Media Markt)
-
cassius.clay
senior tag
EZ egy rakás sz@r. Visszaraktam a gyári szoftvert, erre most egyáltalán nem érzékel a kijelző egyetlen nyomás pontot sem, csak a fizikai gombok...
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
S.O.S. ben kéne segitség!
Ma vettem ilyen tabletet, 4.0.4 volt rajta, de megpróbáltam feldobni rá az első hozzászólásban található Gadget-es legfrissebb romot. Fel is ment, be kapcsol, de az érintést nem érzékeli a tablet.
Próbálom vissza rakni a gyári 4.0.4-et uugyanúgy, ahogy a gadgetes-t felraktam, de installation aborted-el leáll a telepités, mondván assert failed: less than int -ilyesmit ir és egy sorszám. Ötletek??? Hogy rakjam vissza a gyári romot???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest