Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
cassius.clay
üzenetére
& pimi50 a Prestigo duo ra felfigyeltem én is,de az http://www.edigital.hu on a kritikáknál,felhasználói véleményeknél olvastam,hogy hamar lemerul,(tul hamar) ... pedig 4200 mAh -os de a wayteq 70dci 3000 mAh hozza a 4 órát valkinél netezésnél energiatakarékos modban.
A concorde speed tab pa 3000-3200 akut tesznek, meg nincs adat meddig bírja de szerintem kb ugy mint a wayteq
A myaudio 8 ra azert figyeltem fel mivel 5000 mAh ír csak nem tuodm mennyit bir valojban.

Van hogy suliban egesz nap reggeltol estig ott vagyok (igaz vinnek toltot) de jo lenne ha sokat birna,...
ConCorde Play mar tul draga lenne...(panaszkodnak a wifire a aluminium hátlap végett)
Prestigo DUo (aksira panaszkodnak,wifire hogy ledobál 10percenként)A jotalás nekem mindehogy 2év mert Szlovakiabol rendelem, (itt lakom) és hat gondolom valmi torveny megkoveteli hogy 2év szol ezekre. (az edigital ha sk nézetben nezem akkor 2évet ír ki nálam a wayteq,concorde ra is
[bár most igaz nem tolti be az oldalt valamiért,remelem nem szunik meg mielott megrendelném
]) -
Fritz Teufel
addikt
válasz
cassius.clay
üzenetére
Azért, ha jót akarsz magadnak, akkor azt is nyúzd meg alaposan, abban a három napban. A Prestigio is kínai, csak azt egy ciprusi cég brandeli. Például a kijelző szokott náluk pixeles lenni.
Érdemes az ilyen holmikat neten megrendelni, még ha a szomszédban van is a cég. Ilyenkor a cseregarancia 8 nap és alaposabban mérlegelni lehet a dolgot annyi idő alatt, mint három nap. -
válasz
cassius.clay
üzenetére
Probalkozz meg egy factory resettel,aztan megint a myaudiosmrom,ha ugy sem megy a szerviz,azertnaz okokat ne nagyon taglald ott. A rom cseretol nem halhat meg a touch panel...amugymamforumon tobbszor leirtukmamlegjobb paros a gyari oktoberi megfuszerezve root utan egy kis phantom boldproppal...azzal lehet legtobbet kihozni a tabletbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Arc Raiders
- HDMI topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

])