Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Ez olyan, mint az LCD TV-knél a válaszidő- háború. minden gyártó mást és mást ért alatta.
Szerintem tök fölösleges dekázgatni. Ez olyan mint a bringásoknál, mikor már grammra nézegetik a pedálokat, váltókarokat. Én a Myaudio ezen topicban olvasott promlémái miatt döntöttem a Concord mellett. És tudom, hogy 22K-ért nem iPad-ot vettem
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni. -
jlaci63
tag
Hetek óta olvasom a fórumot. 7"-os tabletot szeretnék, de a 7 series topic elég halott ezért itt kérdeznék.
Az olvasottak alapján a Concord Tab One-t választanám, de talonban ott lene még a Myaudio 708 dcc is, amiről - mive új - még kevés tapasztalati infó van.
Az alábbi 220Volt teztje alapján közölt korábbi 7"-os Myaudio gyengeségek szerintetek a dcc-ben is benne lesznek, vagy javul a gép valamit?"Hibának sorolnám még a Myaudio7 tab esetében:
mini-USB-n keresztül nem tölthető a készülék
Az adb driver hiányát
A programok telepítéséhez elengedhetetlen ROM méretét (512MB)
Vastag és gagyi műanyag anyaghasználatot
a 3G USB modem támogatásának hiányát
a gyengébb minőségű érintőt és kijelzőt, ami sok esetben nehezen vagy sehogy nem reagált
a szabad szemmel nem látható magyar nyelvű útmutatót
az office alkalmazás hiányát
a gyengébb teljesítményt "
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont a megspórot pénzből (iPad) rengeteg mást mindent (pl. príma bringa) meg tudok venni.