Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
lazlo007
üzenetére
Én felraktam, a legújabb változata már nem Nexus szagú, hanem olyan Samsungos, quadrantban több pontot produkál, de mivel Gadmei 1128ra raktam nem egy gepárd játék terén (nem egyértelmű melyik gadmeire szánták mert 1028at emlegetnek, van ugye 1026 meg 1128 ha jól emlékszem), viszont ami a fontos hogy a launcher az tényleg smooth. A felbontáson mintha lejjebb vettek volna, bár ezt csak azért mondom mert nagyobb a status bar a képernyő alján. Még nem sok időm volt rá de a launcher (Nova) nem akar átállni tablet módra így olyan mobilos az egész, a legújabb Novát nem rakja fel, a build propon kell variálni mert a play store elég "szegényes": se GTA, se Most Wanted, se Asphalt. De ez ami nekem fenn van a legújabb verzió (Samsung style (TAB 10.1?)), a Nexus stílusú az valószínűleg play store barátabb. Nem igazi JB ez sem, csak ICS. Utólag kellett rootolni a 1. hszben lévő módszerrel, csak mielőtt kérdeznétek antutu ~8400 quadrant ~3900, ha valaki a placebó hatást vagy szintetikus tesztek nem megbízhatóságát megint szóba hozza több életjelet nem adok, amúgy majd megírom mire jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest