Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Sajnos nem találtam megfelelőbb topikot ezért itt kérdezek hátha valaki tud segíteni.
Van egy Myaudio 916QI tipusú tablet és az inviteltől kapott (pannonos) mobilnetet szeretnénk használni.Elöszőr amikor rádugtam akkor csak zölden villogot és az írta ki hogy az sd kártya sérült.
Azután számítógépen levettem róla hogy pinkódot kérjen,így rádugva kéken villog de az sd kártya még mindig "sérült".Hogyan kell beállítani hogy használni lehessen a mobilnetet? Valami olyasmit olvastam hogy APN-t kell beállítani de ilyen opció nincs benne.A modem huawei e153.
A másik hogy mekkora mértű pendrive a maximum amit rá lehet dugni? A 2gb-os működik viszont a 8 illetve 32-es már nem.Lehet hogy másfajta particióra kell formázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest