- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Sajnos nem találtam megfelelőbb topikot ezért itt kérdezek hátha valaki tud segíteni.
Van egy Myaudio 916QI tipusú tablet és az inviteltől kapott (pannonos) mobilnetet szeretnénk használni.Elöszőr amikor rádugtam akkor csak zölden villogot és az írta ki hogy az sd kártya sérült.
Azután számítógépen levettem róla hogy pinkódot kérjen,így rádugva kéken villog de az sd kártya még mindig "sérült".Hogyan kell beállítani hogy használni lehessen a mobilnetet? Valami olyasmit olvastam hogy APN-t kell beállítani de ilyen opció nincs benne.A modem huawei e153.
A másik hogy mekkora mértű pendrive a maximum amit rá lehet dugni? A 2gb-os működik viszont a 8 illetve 32-es már nem.Lehet hogy másfajta particióra kell formázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest