Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Sajnos nem találtam megfelelőbb topikot ezért itt kérdezek hátha valaki tud segíteni.
Van egy Myaudio 916QI tipusú tablet és az inviteltől kapott (pannonos) mobilnetet szeretnénk használni.Elöszőr amikor rádugtam akkor csak zölden villogot és az írta ki hogy az sd kártya sérült.
Azután számítógépen levettem róla hogy pinkódot kérjen,így rádugva kéken villog de az sd kártya még mindig "sérült".Hogyan kell beállítani hogy használni lehessen a mobilnetet? Valami olyasmit olvastam hogy APN-t kell beállítani de ilyen opció nincs benne.A modem huawei e153.
A másik hogy mekkora mértű pendrive a maximum amit rá lehet dugni? A 2gb-os működik viszont a 8 illetve 32-es már nem.Lehet hogy másfajta particióra kell formázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest