Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#54715584 #3021 üzenetére
Ertem a valaszt es orulok hogy ott is megy(wc) en meg nem probaltam ott az enyemet csak egyszer,de utana mehettem felmosni
Royalka :na de komolyra veve a szot...augusztusban tenyleg jonak tunt ez a tablet,4.1 igeret, eros hardver,ami tenyleg az is,8 col ami pont idealis meret se tul kicsi se tul nagy 40 ert akkor vetek lett volna ott hagyni,mert ebben a meretben felbontasban es socban utolerhetetlennek tunt,azota valtozott a piac es tobb szereplos lett igy meg mar mas a helyzet es amit nem gyozok hangsulyozni, az egesz tetejeben a gyenge elerhetetlen szerviz tette be nalam a kiskaput. Mert ha most ki is javitottak volna vagy cserelik,nem latokmarra garanciat hogy ez meg lesz lehetosegkent 2 mulva is. Ez a tablet nagyon jo lehetett volna ha gadmei nem csak osszedobja hanem ellenorzi is hogy mi setal ki a gyarkapun,a szofverre is gyurtak volna + a myaudio is korrekt modon intezi itthon a szervizelest,de tapasztalatom szerint nem igy van,ez a tablet a myaudio ostoha gyereke,hardveresen van ennel megbizhatobb termekuk is,olcsobban es dragabban is...mondjuk aki 80000 a 4 magosukba penzt fektet meg is erdemli hogy palira vettek,mert megy am a sirasuk az sg forumon hogy mennyire patent lett az is,pedig abban az arsavban boven van alternativa...
Ui monstre neked meg komolyan szurkolok hogy a tied legyen a hibatlan darab,tudod ahogy fentebb emlitettem daciabol is bele lehetett futni hiba mentesbe veletlenul,de ez mar legenda
a wifidnel nezd meg a wifi analyzer programmalmhogy a kornyeketeken melyik csatorna van legkevesbe hasznalva es allitsd fikszen arra,esetleg a tempon is vissza vehetsz g-re ,de voltak olyanokmakiknel a wpa psk titkositas is bekavart,nekik a wep segitett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest