Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Hú, de beindult itt az élet, mióta nem jártam erre :-)
TWRP-re nem működős modellekre recovery scriptet kell írni, így simán feltolja az újabb romokat is, nem kell taperolni ( 4.3), eddig eljutottam annak idején (1-1,5 éve), hogy ezt a bibit átlehet lépni a TWRP-ben.
A probléma a romokkal lesz, beindul némelyik amúgy, de ellentétesen fog forogni és az első képernyő kikapcsolás után viszont megint nem fogja érzékelni a kijelzőt (nem lehet kinyitni)... zsákutca az egész ezekkel az újabb 808 modellekkel, romot azóta meg erre nem faragtak, ennyi.
Nekem az olasz samsungról átfaragott 4.2.1 rom amivel működik, érdekességként, ha visszateszem az eredeti myaudio romot vagy a gadamei romot azokkal sem megy már az érintő.
Nekem még gariban kicserélték az utolsó pillanatban (egy héttel lejárat előtt) az aksit, azóta gond nélkül megy 1 éve, wifit sem dobálja el, ebben a romban be lehet kapcsolni, hogy alvó módnál se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest