- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rheaume
csendes tag
Ma végre megjött az SMS mehetek az edigitalba átvenni a készüléket. A bejelentett hiba aksi-dagadás, a képernyő elvált a kerettől. munkalapon leírták hogy a felvett hibák valósak, fennállnak, ezért szoftverfrissitést végeztek, majd tesztelés OK. az aksival és a kerettel nem csináltak semmit. viszont javasolják hogy egyszerre ne futassak sok alkalmazást, és szabadítsak fel elég helyet, akkor nem fog melegedni az aksi. ???? kb 2 böngészőt telepítettem, mert az alap az szar volt, semmi mást.
de a legjobb:
febr 3-án járt le az 1 év
jan 28-án adtam le az üzletbena munkalap szerint feb 12-én kapta meg a szervíz, feb 27-én visszaadta, nekem ma márc 10-én szóltak. szerintük így már lejárt a garancia. hosszas számolás/telefonálás után ha ma rögtön visszaküldöm akkor még garanciális.
biztos én vagyok a naiv, de ha jan 28-án leadom, akkor ne teljen már a garancia ideje, amíg vissza nem kapom, így hogyan döntsem el hogy megjavították-e vagy sem.
szóval sokat nem várok a történettől, a tanulság számomra, hogy legközelebb nem fogok sajnálni plusz 10e-t hogy ne egy noname terméket vegyek
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest