- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5002 üzenetére
Megnéztem volna előre, ha tudtam volna mit ad az upc, de már csak akkor tudtam meg mikor a kezemben volt... de kipróbálni meg csak pénteken sikerült, hiába kaptam meg csütörtökön, mert ekkor még nem volt regisztrálva a hálózatra csak péntekre. Igaz utánna nézhettem volna, ha lett volna rá időm és kedvem :-)
Na mindegy így jártam, közben beszéltem egy illetékessel az upc-nél, végigrágtuk a beállításokat, szerinte is menni kellene, mert felismeri, ha kéri a pinkódot... valószínűleg a jelenlegi rommal van valami, próbáljam ki egy másikkal, ha azzal sem megy vegyek egy kopatibilis modemet és abba átrakva a simkártyát (nagy valószínűséggel) beindul.
Ennyi.
Csak az a szomorú, hogy bármit vesz az ember minden apró vacak után órákig kell bújni a a netetet, fórumokat, mindennek utánnanézni sok-sok időelcseszéssel és még ekkor sincs garancia semmi arra, hogy jó lesz, ezt most buktam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest