- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
kőbaltás #4514 üzenetére
Elnézést kérek, hogy csak most kerültem elő, de fáradt voltam a munka miatt és nem volt türelmem leülni a gép elé és hosszabb lélegzetvételű szövegeket írni. Ha esetleg tudok valamiben segíteni, akkor priviben is írhatsz és válaszolok vagy magyarázok is szívesen.
Látom, azért a dolgok nagy részét összehoztátok. A televízióra picit visszatérve: nekem a szívem csücske a Philips, bár első generációs Samsung TFT-LCD (LE26R72B) televízióm van. Miért? Mert az egyik legjobb minőség és európai. Nekünk ad munkát. Nem is értem, hogy miért nem reklámozzák jobban, hiszen saját érdekünk lenne európai terméket vásárolni. Igaz, valamivel drágább mint a Samsung..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest