- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientbio
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Kb. 2 hete vettem egy 808 DCC-t az Extreme Digitalnal. Tulajdonképpen semmi különös hardveres hibát nem észleltem idáig (igaz én szinte csak olvasásra használom, a gyerekek pedig játszanak rajta). A vásárlás után lecseréltem a gyári MyAudio romot az első posztban megadott Gadmei romra, bár nekem nem tűnt rossznak az eredeti sem. A wifi-vel sem volt gondom. A Gadmei rom szerintem sokkal lassabban bootol be, mint a MyAudio tette (pin kódos képernyőzárat használok rajta). Van hogy 1 percnél tovább gondolkodik mire életre kel az érintőképernyő. Máskülönben sok működésbeli eltérést nem érzékeltem. Láttam itt a visszaolvasáskor, hogy van több verzió a Gamei romjából is. Az lenne a kérdésem, hogy melyik most a legajánlottabb rom (Gadmei, Myaudio)? Amelyikkel a legkevesebb gond van, leggyorsabb, stb.? Illetve romcserekor mit csináljak, hogy a beállításaim és a gyerekek játékai, ha lehet ne vesszenek el? Nincs nagyon tapasztalatom androidos dolgokban, inkább használom csak.
Előre is kösz, Orientbio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest