Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
siki92
csendes tag
Lehet hogy másnak evidens, nekem nem volt az.
A korábban említett 3-4 perces bekapcsolás utáni szenvedést próbálkoztam megszüntetni. Kezdésnek kikapcsoltam a képernyőzárat...na ezzel elértem hogy 2 óra alatt is érzéketlen maradt.
Elkezdtem a romokat sorba próbálgatni...aztán viszonylag gyorsan feltűnt, hogy mindegyik rommal az első bekapcsoláskor tök jó, aztán következőre szenvedés.
Egész egyszerűen ha úgy kapcsolom ki, hogy be van nyomva a wifi, akkor bekapcsoláskor 3-4 perc mire észhez tér...ha kikapcsolt wifivel kapcsolom be a tabot, akkor kb fél percre csökken ez az idő.
Mindenki másnak egyértelmű volt, hogy így kell csinálni, vagy csak nálam jelentkezik ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest