Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok Sracok!
Nemreg vettem egy 808-ast. Eddig baromira tetszik, most is arrol irok eppen.
Raktam ra egeret, meg billentyut is egy HUB-on keresztul, de azert a magyar bill-t angolnak latja. Sebaj. Figyeljetek. Mindjart lemerul,de aztan toltom. Ha van kerdes, irjatok, mert kiprobalom a 3 napban. A lenyeg. WiFi nekem eros, panel lakasban mindenhol jol fogom, koyepesen jon mindenhol. De mondjuk kicsi is a lakas, syoval 8 meternel tobbre nem is birok elmenni a TP-Link routertol. A gorgetes nem az igazi. Azert gondolnam, hogy szoftveresen szar, mert radugtam ugye a gorgos egeret es olyan szepen, finoman, simulekonyan gorget vele, hogy azt orom nezni!!! Akadasmentesen, gyorsan csinalja. Szoval tenyleg SZERINTEM sw-problema.
HDMI/n meseszep kepet ad, HQ videokat youtube-rol szepen jatsza. Mit probaljak meg ki? Hangja elmegy. Ennyi. Ha nem talalom kicsinek, s birom igy hasznalni, akkor marad.
Udv! Gepen leszek, csak ezt rakom most toltore, izibe. Sziasztok!
Jim
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő