Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Imike_80 aktív tag Sziasztok Sracok! Nemreg vettem egy 808-ast. Eddig baromira tetszik, most is arrol irok eppen. 
 Raktam ra egeret, meg billentyut is egy HUB-on keresztul, de azert a magyar bill-t angolnak latja. Sebaj. Figyeljetek. Mindjart lemerul,de aztan toltom. Ha van kerdes, irjatok, mert kiprobalom a 3 napban. A lenyeg. WiFi nekem eros, panel lakasban mindenhol jol fogom, koyepesen jon mindenhol. De mondjuk kicsi is a lakas, syoval 8 meternel tobbre nem is birok elmenni a TP-Link routertol. A gorgetes nem az igazi. Azert gondolnam, hogy szoftveresen szar, mert radugtam ugye a gorgos egeret es olyan szepen, finoman, simulekonyan gorget vele, hogy azt orom nezni!!! Akadasmentesen, gyorsan csinalja. Szoval tenyleg SZERINTEM sw-problema.
 HDMI/n meseszep kepet ad, HQ videokat youtube-rol szepen jatsza. Mit probaljak meg ki? Hangja elmegy. Ennyi. Ha nem talalom kicsinek, s birom igy hasznalni, akkor marad.
 Udv! Gepen leszek, csak ezt rakom most toltore, izibe. Sziasztok!
 Jim
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest