- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
altag
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy ilyen gépet az MM-ben( most 40-ért vesztegetik), itt elég sok hszt elolvastam, és a gadmei romot énis feltettem jobb lett lényegesen a gép.Nekem olyan problémám van, nemtudom minek tudható be, de sok 3ds játéknál egyszerüen fagyogat a tartalom, de nem úgy, hogy folyamatosan, hanem egy két másodpercig 40 fps, aztán pedig olyan 8-10.
Legjobb példa erre a critical strike játék (tesztelésre is javaslom gyakorlatilag minden konfigolható benne felbontás,efektek,stb legalább 30 paraméter), az az érdekesség valójában, hogy hiába állítom a jéték graphját alacsonyabbra nem változik ez a jelenség, tehát nem a játékokkal és a géppel van baj hanem a szoftverrel.
Esetleg valaki megtenné nekem, hogy leteszteli a saját gépét is ezzel a játékkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest