- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge010
tag
válasz
sanyikk #2390 üzenetére
A myaudio támogatás totál behalt megszünt!
Így marad a rom vadászat
Ezek Rockchip rk2926 romok.
Az a gond hogy 7040-ből két féle jött ki a dual core verzió az 3026al van.http://theflashfile.blogspot.hu/2015/03/all-rockchip-tablet-firmwrae-download.html
http://www.rockchipfirmware.com/content/touchmate-tm-mid720
-
totya99
újonc
myaudi 7040 tablethez keresek firmwaret a 34799.img-t.
Sajnos a gyári oldal nem elérhető.
előre is köszönöm! -
TiborTTiborT
újonc
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy hol lehet venni LCD kijelzőt Myaudio7 704GD tablethez?
Vagy esetleg, használt készüléket működő kijelzővel.
Köszönöm a válaszokat.
-
sanyikk
tag
Sziasztok!
A 708DR-hez nem találok ROM-ot. Vajon melyik tipusnak a ROMjával tudnám ezt helyettesíteni, hogy végre túllendüljön a zöld android robotnál a készülék bekapcsolásakor?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Adott egy MyAudio 7 7040-es tablet. Honnan tudok leszedni hozzá android rendszert?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Sziasztok!
Myaudio tablet series 7 704sr tabletje van egy ismerősömnek, és az lenne a kérdés, hogy van-e valami általános megoldás arra az esetre, ha szoftveres mókolás miatt nem kapcsol be a gép.
Nem lehet tudni, hogy mit csinált, mert nem ért hozzá (), csak azt, hogy nem kapcsol be.
Valószínűleg elöbb-utóbb hozzám kerül a tablet, hogy, javítsam meg, így jól jönnének a tanácsok, hogy miket tudok megpróbálni.
KÖssz!
-
penge010
tag
Hello!
Lenne egy érdekes kérdésem!
Szóval volna egy Beex tábla gépem,amiben be reccsent az érintő és az lcd is.
Van itthon egy myaudio tabom aminek a kijelzője jó lenne de kisebb a felbontás.
A beex 1024x600 a myaudio 800x480 .
Bejön a képe csak elvan tolva lehet valahogy fw-én belül módosítani a felbontást? -
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
válasz
Raider 01 #2373 üzenetére
Nem viccnek szántam. Van nálam vagy 4-5 Myaudio tablet. 1 használható közülük, egy 10"-os, de az is negyon lassú.
A többi mind hibás. Nem indul, újraindul, rossz akksi, rossz töltő áramkör ...
Én váltottam. Azóta csak előveszem és használom.
Most vettem a másodikat. 30K a kettő. Ahhoz képest, hogy a 10"-ost vettem 30-ért.Egyébként rom frissítéssel lehet próbálkozni, de általában valamilyen memória hiba miatt csinálja ezt.
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 7 es tab.Bekapcsoláskor megjelenik a fekvő androidegy ideig vár és újra indul.
Van rá valami megoldás?
Előre is köszönöm! -
Sziasztok!
MyAudio Next S7 tabletem van, amin alapból eléggé lassú a gyári 4.2.2 rom, ráadásul a bekapcsolás után 20-25 perccel még tovább (szinte használhatatlanságig) lassul. Gyári állapot visszaállítása után megint tűrhető pár hétig, aztán ismét csigabiga.
Létezik erre a tabetre valami Cyanogenmod ROM?
Esetleg más készülékhez való rom működhet rajta rendesen?Kössz!
-
zoli083
csendes tag
Üdv.Lenne egy gondom.Mégpedig:Myaudio storm 4gb,7"-os készülékem van,vagyis a lányomé.A myaudio feliratnál tovább nem tölt be.Próbáltam hard resetet,behozni a recoveryt,de egyiket sem sikerült,nem reagál a billentyű kombókra.Valaki tud segíteni?
-
PLaci58
addikt
válasz
kgabor3000 #2367 üzenetére
Itt keresgélj. Ezek gyári szoftverek és leírások.
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok.
Látom régóta nem járt itt senki de rápróbálok hátha van valaki aki tud még segíteni.
Adott myaudio 708w tablet nem kapcsol be az android jelen nem ugrik túl.
Úja raknám de sehol nem találni hozzá már letölthetőben sem a firmwaret sem a programot.Ha valaki ebben tudna segíteni nagyon hálás lennék.
-
Debugos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio Power SD készülékem ami boot-oláskor csak egy hibás pocakos zöld kis figurával megáll, szóval nem boot-ol be. A recovery menü ugyan bejön de nem talál semmi image file-t ahonnan vissza lehetne állítani. Gépről szintén nem tudom telepíteni mert hiába indítom el az ADB-t a gép érzékel ugyan Power SD eszközt de ha felteszem a drivert hozzá akkor minden program azt mondja, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz szóval nem tudok fw-t frissíteni. Esetleg ha azt leírná valaki, hogy SD kártyáról hogyan tudnám feltámasztani azt megköszönném. Vagy ha kell valakinek a készülék így hibásan az jelezze nekem.
-
AMD_ok
őstag
Hali
Ha valaki tudna nekem segiteni,azt megkoszonnem. Kaptunk hasznalatra egy ilye tabletet, Myaudio7 series 708. Ehhez kellene tolto, mert az regebben behalt, vagy olyan usb kabel, amellyel usb-n keresztul lehet tolteni.
Koszi a valaszt elore is
-
elisha
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem ebbe a topicba illo ez a téma, előre is bocsi.
Szóval, van itt egy MyAudio Power SD 4g,. ami bekapcsoláskor keményen hurokba kerül a bekapcsolási logo betőltésekor.
Kerestem pár RKBachtTool programot, egyik sem ismeri fel.
Igazából működő ROM-ot sem igazán találtam. Elvileg, mert ugyan felismeri, de fel már nem flsheli.Legyetek már oly kedvesek, hogy adtok pár tanácsot, vagy linket, hogy tudnám életre kelteni.
Elkőre is köszönöm a válaszokat.
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Van egy MyAudio 7 tabletem, a tipusa 704O 4GB.
Mivel nem elérhető a hivatalos oldaluk valakit meg kérnék hogy linkeljen be egy letölthető rom-ot.
Lehetőleg ha megven neki a gyári rom. Jelenleg 4.2.2 van rajta. Ha van frissebb az is jó lesz.
Jelenleg ez van rajta ami elég lassú.
Köszönöm.
Ja s ha valaki tudja hogy kell root-olni meg CWM -et rátenni az is segítség lenne.
Köszönöm. -
jottyka
újonc
válasz
kisgeee #2357 üzenetére
Szia!
Hasonló képpen jártam én is de nekem a my audio feliratig jutott el.
Rom csere megoldotta a problémát. A myaudio 7040-es romot dobtem fel rá. Egy probléma van csak vele a kamerát nem kezeli de minden más tökéletesen működik.
A rom: http://www.rockchipfirmware.com/firmware-downloads?field_brand_tid=All&field_model_value=my+audio -
lorencz
tag
A myaudio szervizek müködneki még??Az én sd7-m kisé- szikrázik
-
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
myaudio 704GD tablethez hol lehet elérni romot? Mi történt a myaudioworld.com -mal? Gapps-ot csak flasheléssel tudok feltenni?
köszi
-
zoli978
tag
Sziasztok 708qa-hoz romot valaki feltudná dobi nekem?
szerk: Visszaolvasásban megtaláltam
-
kisgeee
tag
Sziasztok,
feltúrtam a netet de sajnos nem találtam firmware fájlt a myaudio power sd 4gb típusú tabletemhez. Nem indul el, csak a myaudio logóig jut el, a system recovery betölt.
Ha esetleg valaki tudna segíteni egy letöltési linkkel, nagyon hálás lennék.
Köszönöm, üdv!g
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Egy kedves ismerősöm lányának adtam ajándékba egy 708dcc+ myaudio tabletet.
Gond a következő, bekalcsolás után folyamatosan csak az android felirat van. Kikapcsolni ki lehet, de a következő bekapcsolásnál sem jut tovább. Ergo nem thd elindulni a eendszer. Nálam 1.5 évig jól bírta. Egyébként a családban kettő is van, egyikkel sincs semmi gond, még ennyi idő után sem. Ja nem volt raj semmi mókolás, rom csere megy ilyesmi. Létezik rá valami hard reset szerű, vagy hogyan lehet újra működőképessé tenni? Egyébként meg a myaudio honlaja teljesen döklött!
Köszi. -
creation
senior tag
No jányok...
Az van, hogy jött hozzám látszólag egy helyen készült táblagépekből 1-1 darab...
Az egyik egy Myaudio Power SD 4GB (ez bekapcsol, de döglött droid fogad, gépre dugva ciklusba fordulva dolgozik), a másik meg egy Akai TAB7800.
Az egyetlen különbség külsőleg a hátsó kamera. Belül a NYÁK elrendezés hasonló csupán. A memóriák és sok egyéb is más.
A Myaudio-n elég rottyon van a kijelző panel. Azon gondolkodok, hogy átrakom rá az Akai-ról...
A problem a döglött robottal van igazából. Valószínű frissítés alkalmával rootolva lehetett a készülék és eldobta magát (nekem a Lenovo A7-30-am szokott így csinálni). Szóval ROM kéne... Tud valaki esetleg szolgálni nekem egy linkkel, meg esetleg segédprogramokkal? Tippek? Trükkök?
-
Watt25
veterán
válasz
Gabeszkutya #2351 üzenetére
Köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest