Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
tomi5244
üzenetére
Nahh, voltam a MM-ben.. a kiscsaj bepötyögte a gépbe, azt mondta hogy a szerviz már látta.. most úton van visszafelé..
A nagy kérdésem még, hogy ugyebár én azt felnyitottam, ámbár nem igazán látszik. Garanciálisan adtam be. Nem hívtak telefonon, hogy bármi baj lenne... én ebből arra következtetek, hogy nem is foglalkoztak vele és simán megcsinálták, vagy kicserélték.
Olyat megtehetnek, hogy felnyitás után észreveszik, hogy bontott.. és a megkérdezésem nélkül javítják és pl cserélik a nyákot? Ami.. sacc 20e ft. Szóval olyan költségbe nem lökhetnek amiről nem tudok. Igaz?(#1932) XDModesty Mostani áron 400€ az 115e ft. Dollárban már csak 90e
Szóval megvan az esélye annak, hogy 100e körül megkapd egy okosabb boltban, hivatalos garanciával. És ez az induló ár
Ennyi pluszt mindenképp megér.. 
-
XDModesty
aktív tag
válasz
tomi5244
üzenetére
Azért a nexus10et hasonlítani ehhez a myaudiohoz kicsit pofátlanság.

"A 263,9 x 177,6 x 8,9 milliméteres és 603 grammos Google Nexus 10 bruttó ára Európában a memória méretétől függően 399, illetve 499 euró lesz."
Szóval laza duplája a kicsikénknek... Még mindig myaudiot vennék.
Hobbyt: Az én első tabom is ilyen töltőgondos volt, 1 hét! alatt kaptam egy vadi újat pedig 3 hét után vittem szervizbe, és azzal már semmi gond nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ennyi pluszt mindenképp megér..