Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Hol írtam hogy a pára folyadék?
megkérdeztem szerinted miből lesz?
Aztán még a hetedikes fizika anyagot is belinkeltem ahol ott a meghatározás miszerint" Párolgásnak nevezzük azt a halmazállapot-változást, amely során egy folyadék légnemű anyaggá válik. A párolgás a folyadék felszínén történik."
Tehát a pára légnemű, nem lehet meginni. De a folyadék (jelen esetben víz) légneművé válásából lesz.
Szívesen.
Párás belül? Igen. Ez normális? Nem.
Téma részemről lezárva."Az jutott meg eszembe hogy az oxigén az mi? Az is folyadék? Mert a viznek és a levegőnek is fő alkotóeleme..."
Látom penge vagy fizikából, és a logikád is kikezdhetetlen, így gondold át ezt.
Az oxigén égehtő, ahogy a hidrogén (sőt az kimondottan gyúlékony) is az, és a víz (H2O) mégis eloltja a tüzet.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest