- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger #27524 üzenetére
Kossuth...
semmi pénzért nem mennék közmédiába. Petőfinél lett volna de élhetetlen beosztással, de ez már jó pár éves sztori.
Otthagytam a rádiót meg az egész média vonalat. Egy építőipari cégnél fogom az IT csapatot erősíteni, a héten kezdtem
Egyelőre a nagyszoba lett felújítva, de horror milyen árak vannak. Még nem is a szaki mert az ismerős ismerős tehát egész, jó árat kalkulált, inkább az anyag, és nem betonig vésés meg falkaparásról beszélünk. Festés+parketta meg amit a 30+ éves építőipar meghagyott a jövőnek..(sehol egy derékszög) 400 pénz kb. kerekítve 20nm csak anyag+ meg pár bútor. Teljes lakást nem is lehetne, úgyhogy benne élünk. Evvel az egy szobával is volt elég fennakadás a mindennapokra, de ha teljes lakás lenne, tuti kiköltözés vagy nem tudom, hogyan. Csak hát ez meg olyan mint a dominó... egy dől megy a többi. Jövőre előszoba, kisszoba, fürdő, háló, konyha !a terv!. A konyha az kemény lesz még régi nyílászárókkal, radiátorral. Talán csak a konyha lesz jövőre, arra is fejben/szemre elment úgy 1,5 milka. Szóval van/lesz meló, egyszer rohadt szép lesz minden, szépen apránként meg ahogy anyagilag engedi.
-
LamaCube
addikt
válasz
Svájcinéger #27524 üzenetére
Te még hiszel a mesékben?
Akkor elmondom kb. hogyan lesz: pl. a burkoló bácsi most pl. 5000Ft/nm kér a burkolásért, jövőre meg kérni fog 10000Ft/nm, mert az átlag user csak azt látja, hogy a felét kifizeti az állam /vagyis én meg a többi adózó/, így nagyon jól jár a szaki és valószínűleg az alapanyagok is emelkedni fognak, mondjuk nem 100%-al, de 25-30%-ra tippelek.
Értem én, hogy fehéríteni akarják az építőipart, de ezzel megint azt érik el, mint a csók-al. 15 éve vásárolt lakásom a csók-ig kb. 10 évig 20%-ot drágult a csók után 145%-al ment fel az ára Irreálisan megnő mindennek az ára. Magyarul, még mindig olcsóbb lesz okosban számla nélkül felújítani. Hozzáteszem 20 éve vagyok nagyjából az építőiparban, tehát nagyjából rálátok mi hogyan megy. Szakember hiány van annyit kérnek amennyit nem szégyelnek és így is tele vannak melóval. Jövő októberig már le vagyok foglalva melóval és ez csak a maszekom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Gyúrósok ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Temu
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Lenovo T460 LAPTOP! FULL HD IPS/i5-6300/VIL. MAGYAR BILL./8 GB RAM/240 SSD/2 x AKKU/számla+garancia!
- AMD A10-7800 3.50GHz FM2+ BOX + hűtőpaszta
- Új Strong 40" 100CM tévé
- Lenovo T450 LAPTOP! 5. gen. Core i5 / VIL. HU BILL. / 8 GB / 240 SSD / 2 x AKKU / számla + garancia!
- CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 KIT
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest