- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
LamaCube #20118 üzenetére
Az SX160, amit Xander is ír szerintem is jó választás, mert pont ezért, amiért te is vennél gépet én anno pont ezt a kategóriát választottam. Akkor ez a 120-as volt, ezzel is jól elvagyok, de nem ennyire egyszerű.
Amint írtam, kompakt messze nem hoz tükrös képminőséget, még akkor sem, ha ezt a kompromisszum miatt veszi az ember, miszerint ne legyen nagy és nehéz, de messzebbre is jó legyen.
Nem egyszerű választanod, mert két különböző érvekkel teli kosár van egymással szemben. Ha messzire akarsz fotózni, arra jók ezek az utazó kompaktok is és a bridge gépek is, de utóbbi ár/érték arányban már nem állják meg a helyüket, mert tükrös árban van és azt leszámítva, hogy a szuperzoom tök jól hangzik, mindent tud a gép, de meg mégsem tud sokmindent igazán.
Ha leegyszerűsíteném most a dolgokat és a helyedben lennék, akkor egyértelműen a tükröst venném, mert azzal olyan képeket fogsz csinálni, amit ha 15 év múlva előveszel, akkor is úgy nézel rá, hogy huh de szép is volt... Sokat nézegettem és nézegetem most is a tükrösöket és sok dilemma van még azokon belül is, de egyelőre abban maradtam magammal, hogy nem veszek addig, amíg gyerekem nem lesz, ezzel kicsit oltottam a tüzet.
Mindjárt keresek az enyémről képet, hogy alátámasszam ezt a távol fotózni nem is tök jó... A távolság mindig a képminőség rovására megy ezeknél a "tükör nélküli" gépezeteknél főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest