Új hozzászólás Aktív témák

• PR0JECTNR56

addikt

válasz #16820480 #784 üzenetére

Az egész azzal kezdődött, hogy a VSD5 lehalt és tartalék fülesként csak az SE-215 volt kéznél (alapvetően csak a notebook mellé használom ha éjszaka játszom), és az SE-215, azért nem egy VSD5, de még a VSD2S is megszorongatja helyenként.
    Itt határoztam el, hogy akkor ideje teljes szettet cserélni, jöjjön aminek jönnie kell.
    Armatúrásból lett volna egy Shure SE535 LTD, amit eBay-ről rendeltem kb. az AK-val egy időben (full dobozos), egyetlen probléma volt vele, hogy teljesen fake volt (kamu kiegészítők, azok is hiányosan, ócska műanyag sorja a hangvetőcső végén, akkora sötét karakter + bassline mint a ház, vélhetőleg valamilyen low-cost basshead dinamikus driver rejtőzik hamisítvány belsejében), abból full refund lett persze, aztán az RHA mellett kötöttem ki, még anno a Cowon M2-ről is hallgattam a T10/T20-at és az tetszett, kényelmes volt.
    Aztán az AK-val visszatértem még egy kör hallgatózásra és T20 lett a vége (kicsit féltem a fém háztól, hogy túl hideg lesz a retardált fülemnek, de a gyakorlatban teljesen jól elvagyok vele).
    Majd ha rettenetesen felvet a pénz, akkor megyünk tovább armatúrára, de triple vagy quad rendszer lesz belőle minimum, esetleg hibrid armatúra + dinamikus kombóval, de addig még van idő, most élvezem ami van. :D
    Meg őszintén szólva attól kicsi félek, hogy oké, hogy az AK + RHA most jól muzsikál, de feljebb haladva szépen tud fogyni a tolerancia is az eszközökből bizonyos felvételek után, és nem szeretném a kedvenc metál cuccaim 90%-át kukázni. Továbbá fontos megjegyezni, hogy armatúrás téren szűkösek az ismereteim, egy csomó mindent szeretnék még meghallgatni, mire kitalálom, hogy mi legyen a lehetséges utód az RHA után.

Új hozzászólás Aktív témák