- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #161 üzenetére
Azért az apple-t nem illik ezek között márkák között említeni, mert ők túlárazás és hype tekintetében világelsők.
Igen ezek mind igazak sajnos. Fogyasztói társadalomban élünk, így megszokottak ezek a haszonkulcsok sajnos. Pláne akkor, ha valamilyen kategóriában, itt hordozható DAP valaki a lehető legjobb hangminőségre törekszik. Ez Mo-n sok pénz, de Japánban, Kína egy részén, NyEurópában, Észak-Amerikában nem annyira.
Mo-n meg kettőt nem adnak el belőle, így szerintem nem is nagyon érdekli őket hogy megfelel e nekünk ez az ár. Ha még meg is felelne akkor is tesz róla magyar állam a 27%-os áfával hogy még véletlenül se vegye meg senki.Az ibasso-ban csak egy dac van. Az új hifimanban lesz kettő meg astell&kern 120-ban Viszont az ára 830 USD, ha jól tudom. A szoftver tényleg búgos szar rajta amúgy a kijelző meg trágya kb.Ami jó benne, hogy mikro sd kártyával 128gb tárhely lehet rajta.
Ha jól látom ez egy program. Eddig még nem is hallottam róla.
Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos.
Ne is mond, de szerencsére már elfelejtettem a nagyrészét szerintem.
Pedig ezt a tárgyat még szerettem is.
Én is örvendek kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest