Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz maszekember #161 üzenetére

Azért az apple-t nem illik ezek között márkák között említeni, mert ők túlárazás és hype tekintetében világelsők. :)

Igen ezek mind igazak sajnos. Fogyasztói társadalomban élünk, így megszokottak ezek a haszonkulcsok sajnos. Pláne akkor, ha valamilyen kategóriában, itt hordozható DAP valaki a lehető legjobb hangminőségre törekszik. Ez Mo-n sok pénz, de Japánban, Kína egy részén, NyEurópában, Észak-Amerikában nem annyira.
    Mo-n meg kettőt nem adnak el belőle, így szerintem nem is nagyon érdekli őket hogy megfelel e nekünk ez az ár. Ha még meg is felelne akkor is tesz róla magyar állam a 27%-os áfával hogy még véletlenül se vegye meg senki. :(

Az ibasso-ban csak egy dac van. Az új hifimanban lesz kettő meg astell&kern 120-ban Viszont az ára 830 USD, ha jól tudom. A szoftver tényleg búgos szar rajta amúgy a kijelző meg trágya kb.Ami jó benne, hogy mikro sd kártyával 128gb tárhely lehet rajta.

Ha jól látom ez egy program. Eddig még nem is hallottam róla. :B Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos. :)

Ne is mond, de szerencsére már elfelejtettem a nagyrészét szerintem. :D Pedig ezt a tárgyat még szerettem is. :)

Én is örvendek kolléga! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés