- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
maszekember #161 üzenetére
Azért az apple-t nem illik ezek között márkák között említeni, mert ők túlárazás és hype tekintetében világelsők.
Igen ezek mind igazak sajnos. Fogyasztói társadalomban élünk, így megszokottak ezek a haszonkulcsok sajnos. Pláne akkor, ha valamilyen kategóriában, itt hordozható DAP valaki a lehető legjobb hangminőségre törekszik. Ez Mo-n sok pénz, de Japánban, Kína egy részén, NyEurópában, Észak-Amerikában nem annyira.
Mo-n meg kettőt nem adnak el belőle, így szerintem nem is nagyon érdekli őket hogy megfelel e nekünk ez az ár. Ha még meg is felelne akkor is tesz róla magyar állam a 27%-os áfával hogy még véletlenül se vegye meg senki.Az ibasso-ban csak egy dac van. Az új hifimanban lesz kettő meg astell&kern 120-ban Viszont az ára 830 USD, ha jól tudom. A szoftver tényleg búgos szar rajta amúgy a kijelző meg trágya kb.Ami jó benne, hogy mikro sd kártyával 128gb tárhely lehet rajta.
Ha jól látom ez egy program. Eddig még nem is hallottam róla.
Ha egyszer lesz ilyen lejátszóm akkor letesztelem vele az biztos.
Ne is mond, de szerencsére már elfelejtettem a nagyrészét szerintem.
Pedig ezt a tárgyat még szerettem is.
Én is örvendek kolléga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest