Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Minden többe kerül,mint amennyit ér,ez sajnos így van,de néhány gyártó van olyan pofátlan,hogy az eleve túlárazott termékének az árát még feljebb srófolja. Ilyen az Apple,a Hifiman,az Ibasso (a Colorfly is,de ott legalább ki is munkálták a cuccost,hogy exkluzívnak hasson) stb.
Na most akkor már tudjuk,hogy a két hangchip piaci áron 200 (sőt,mivel nagy tételben rendelték,sztem cigánykodtak az áraból,szal ólcsóbb) . Az ampról én pontos infókat nem talátam,de mondjuk az is beszerzési áron 200 (nagy jóindulattal). Kijelző kb. 30 dollár,flash memó szintúgy,ház,anyag meg még a szükséges kiegészítők max 100. Tehát eddig kb, 600 dollárnál tartunk (ami sztem a valóságban inkább 400-500 körül van-maximum) ,de a lejátszó ennek a kétszeresébe kerül. Nem üzemeltet nemzetközi szervíz hálózatot az Ibasso,az oprendszer elavult,vélhetően a proci és és a gpu is stb.
Mi ez,ha nem pofátlanság?
Jókis Földi-Hamza? Hmmmmm. Mennyi álmatlan éjszakát okozott nekem.
Így viszont örvendek kolléga
MOD:rmaa teszteket tudsz küldeni az Ibassoról? Ha ott virít,akkor elismerem,hogy tud valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Steam Deck
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest