Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Valaki tud mondani egy pontos leírást gran turismo 4-hez mik kellenek milyen pluginnok pontosan hogy tudjak vele rendesen játszani?
Konfig:4GB
core2 4ghz
9800GX2
win7 64bit
köszi
-
czetosz
tag
Hali
Gt4 -et próbáltam játszani pcsx2 0.9.7 -tel de amikor elindítottam egy versenyt kilépett és azóta a játék sem indul.
Ötlet? -
atys25
csendes tag
Komolyan? Erre nem is gondoltam...! Csak az a baj,hogy egyik gombra sem reagál a játék menüje sem,nem hogy maga a játék. Szerintem nem olvastad végig az előző hozzászólásomat. Semelyik gombra nem reagál semmi a menüben.Nem tudok beállítani rajta semmit,mert nem reagál semmire.
-
atys25
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám. Frankón elindítja az emulator a játékot,viszont nem tudom mivel kell kezelni a dolgokat. Bármelyik gombot nyomogatom a billentyűzeten,egyikre sem reagál a játék menüje. A menüben ennyi jelenik meg,hogy: Browser,alatta System Configuration,ezek alatt pedig az,hogy Enter,ami előtt van egy "X" és mellette az van,hogy Version,ami előtt egy háromszög van. Mik ezek? billentyűzetem egyik gombja sem reagál semmire.
Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm!
-
Geryman
tag
Szevasztok,
Megtudja nekem mondani valaki, hogy mit kell ahoz átállítanom hogy ne villogjon a kép eggyes pontjai, vagy részlete?
DBZ Budokai 3-al játszogatom és ezzel lenne a problémám. -
wasmacho
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Működő ps emulátor. Én ezt használom:
http://hotfile.com/dl/91418945/ebeaada/pSX_1_13.rar.html -
person
senior tag
Üdv emberek. Van 1-2 éve hogy nem foglalkoztam az emuval. Tekken 4 a mostani konfigommal és az akkori verzióval 30-38 fps játék közben. Most feltettem PCSX2 0.9.7.3876 betát akkori bios-szal és a tekken menüénél tovább nem jutok. Mikor kiválaszthatnám a karaktert akkor elmondja a mondókát kép már nincs és elkezd szaggatni majd feketeség és csend.
Help. Van valami ötletetek? -
MRNorbeee
csendes tag
Amikor el akarok inditani egy játékot kiírja, h hiba ezért leáll

Miért lehet ez?!
(PCSX2 0.9.7-es verzió)
a választ előre is kösz
-
kizcar
tag
-
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Az nem baj, ha nincs benne sok újdonság. Ha hozza a kettő fílingjét akkor már nagyon kafa játék lehet. Mekkora lett volna már, ha PC-re is megcsinálják az ötöt. Gyönyörű lesz.
Úgy vettem észre, hogy a Gran Turismo(k) mindig korukat meghazudtoló grafikával rendelkeztek. -
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Azért is szeretek időre menni mert szerintem nehezebb már egy idő után. Pláne amikor már saját magad kell legyőzni. Richard Burns Rally-t azért szeretem amúgy, mert nagyon jó szimulátor és G25-el és TV társaságában nagy élmény minél jobb időket menni.
Gran Turismo 2 vittem végig nemrég. Azt is már PC-n. Már csak azok a versenyek hiányoztak amiket az autóvásárlási menünél lehet elvállalni, az "event" pont alatt.
Végig akarom tolni majd az egyet is, a háromra meg négyre kíváncsi vagyok nagyon.
-
echterion
nagyúr
-
kizcar
tag
válasz
echterion
üzenetére
Na akkor majd kipróbálom. Még soha nem játszottam vele, pedig volt PS2-őm, csak soha nem szereztem meg rá, meg már túl is adtam a gépen. Én Richard Burn Rally-hoz használom a led tv-t. Azt nem tudom hány centi, csak annyit, hogy 50 colos. Sokkal könnyebb vezetni így.

-
echterion
nagyúr
válasz
Vulkán Joe
üzenetére
Final Fantasy-k és társait ajánlom, illetve a GT4-et sem két óra végigtolni. Így hirteléen ezek jutnak eszembe, de biztos van még jópár olyan játék, ami nem két órás.
-
kizcar
tag
válasz
Vulkán Joe
üzenetére
PS 3 emulátorra még várni kell szerintem legalább öt évet.
Amúgy nem hinném, hogy minden ps2-es játék rövid lenne. Szaros GameBoy-on játszottam a Legend of Zelda Link's Awakeningel, végig is vittem, ami beletelt olyan 50 órámba.
Final Fantasy játékok biztos nem olyan rövidek. -
Vulkán Joe
csendes tag
Sikerült videó nélkül is! Kijátszottam, jó volt, viszont nagyot csalódtam benne. Minden PS2-es játék ilyen rövid??? Meg h bírnak 1 játékot úgy befejezni, h félbe marad a történet!?Kiakaszt! Apropó, PS3-hoz is van emulátor?
-
kizcar
tag
válasz
Vulkán Joe
üzenetére
Kezd el nézni a végigjátszásokat. Hátha segít.
végigjátszás -
Vulkán Joe
csendes tag
Köszi szépen,sikerült megoldani a problémát!
Apropó, valaki meg tudná mondani, h a Naruto Shippuden Ultimate Ninja 5-ben mit kell csinálni annál a küldetésnél, amikor először megy a 7-es csapat küldetésre Yamatoval meg Sai-jal?! Elmentem a rejtett Homok faluba, ott beszéltem egy emberrel, de utána nem tudok mit csinálni, mert akármit teszek,a csapat többi tagja csak 1helyben áll, és rám várnak...:S Már körbejártam az egész világot.... -
kizcar
tag
válasz
Vulkán Joe
üzenetére
Nekem múltkor az ePSXe-vel volt olyan gondom, hogy hiába akartam elindítani, az istenért nem csinált semmit.
Szerintem csinálj egy backupot a jelenlegi PCSX2-ről, legalábbis arról a fájlról ami a mentéseket tárolja, de inkább az egészről a biztonság kedvéért! Ezután szedd le újra az emut és írd felül a régi fájlokat az újakra!
Nekem az ePSXe így megjavult. -
Vulkán Joe
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem lenne egy nagy problémám! Nemrég feltettem a PCSX2-t biossal együtt a gépemre, utána megcsináltam a beállításokat, majd elkezdtem játszani a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5-öt, ami igaz h kicsit szaggatva,de ment. Pontosabban csak egy darabig ment, mert mostanában alighogy elindítom a játékot, vagy lefagy és kidob a játék, vagy pedig ezt írja ki: vtlb miss: addr 0x40 mode 0
Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj, vagy hogy miként lehetne kiküszöbölni ezt a problémát? Nagyon hálás lennék, mert sürgős a dolog! Az öcsémet szerettem volna meglepni mire hazaér külföldről ezzel a játékkal, de őszintén szólva nemtom h mi lesz belőle! Előre is kösz a segítséget!
-
GEIL
addikt
0.9.7-el egyszerűen nem megy normálisan a Tekken4......kénytelen vagyok ez az egy játék miatt 0.9.6-ot is tartani.
....a karakterek átlátszóak itt-ott, ez afő gond...és nem bios vagy plugin probléma, mert ugyanazokkal beállításokkal a régebbi verzión fut. 
-
kizcar
tag
Nem tudja valaki, hogy PS1 emulátornál (ePSXe) a játékokban miért hullámoznak a textúrák?
Esetleg a PS1 játékok ilyenek lennének, vagy ez az emulátor miatt van? -
GEIL
addikt
thx a beállítási tippeket....szinte ugyanúgy állítottam be ahogy neked van......csak nekem 800x600 a felbontás (ennyit bír gyenlőre.....dehát 6 éves gép.)

Jah és azokat a"speedhack".okat is bekapcsoltam, és tényleg jobb úgy.
Megvoltak nekem ezek még 2005-2006-ban PSX2-re csak eladtam az egész cuccot.
Most így fut 22-32 fps game közben...de nem szaggat csak picitt lassított felvétel szerű, de nem zavaró nekem, mert legalább meg tudom csinálni nyugodtan az össze spéci mozgást !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kizcar
tag
A 0.9.7.-tel nem hiszem, hogy fog menni. Legalábbis nálam nem akar azzal, ezért meg is hagytam a 0.9.6.-ot.
-
GEIL
addikt
üdv mindenkinek !
"0.9.6-os PS2" emulátorral nyomnám a Tekken5-öt.....beálításaim elvileg jók...fut a game, de olyan gondom van vele hogy a pálya/háttér az mindig csak a "jeges-pingvines"....a többi pályát nem adja be, hiába választom ki. Full Tekken5 van meg.
ötlet ?

-
kizcar
tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Akkor valószínűleg konfigfüggő a dolog. Kísérletezgess a beállításokkal. Először én mindig csak egy dolgot állítottam el, és mindig megnéztem, hogy az az egy dolognak elállítása hozott e FPS növekedést. Ha nem akkor visszaállítottam.
Jelenleg nekem most ezzel a beállítással működik a leggyorsabban. -
apollo12
veterán
heló a tekken 5 el játszok és nagyon kevés az fps, valaki nem tud egy jó beállítás
-
zs-mate
tag
Hali!
Feljebb már írtam, de még senki nem írt választ. Konfigom az aláírásban, pcsx2 legújabb verziója van fennt, de alap beállításokkal menüig tökéletes, utána lemegy 40 fps-re, és élvezhetetlen. Kérlek írjon valaki olyan beállításokat, amik segítenek. Nem baj ha a minőség romlására megy, csak legyen egybefüggő kép és hang.
Köszi

-
kizcar
tag
Ez a fajta mozgás tuti, hogy TV-n is lenne. Ez nem a megjelenítő problémája. Nem maga az egész kép, csak egyes részein a szilárdan álló texúrák változóan mozognak; pl. az út egy autós játékban. De ezen nem hinném, hogy tudok javítani. Végülis nem annyira nagyon gáz. Ki lehet azért bírni.
-
kizcar
tag
75Hz-en használom az emut 1600x1200-ben. Ez teljesen másmilyen mozgás. Asszem a PS2 emulátorban az interlacing kapcsolja ki a remegést-mozgást, de nem biztos.
Mondjuk PS2 játékoknál csak a videók szoktak remegni. PS1 játékoknál szoktak a textúrák is.
Most nem tudom, lehetséges, hogy PlayStationön is ilyenek lennének a textúrák; mivel hogy régi játékok már ezek, vagy ezt az emu okozza? -
kizcar
tag
Srácok!
Valaki tudja, hogy mi annak a funkciónak a neve ami megszünteti a textúrák rezegését?
EPSXE és a PCSX2-ben is észrevehető a probléma, de a PS2 emulárornál csak videóknál lép fel, PS1-nél viszont játék alatt is izegnek; nem tudom mivel lehetne kiküszöbölni ezt a remegést. Ha egyáltalán lehet.Még annyit kérdeznék, hogy nálatok működik a joy vibráció, mert nálam nem, egyik emuban sem. Hiába állítottam akárhogy.
Ha valakinek van valami ötlete, szívesen elolvasom.
Köszönöm! -
razor03
aktív tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Nekem sem, mégis rájöttem.

Igazából semmilyen plugint nem kell leszedni. 0.9.7 béta tartalmaz jó pluginokat.
Kiválasztod a procid által támogatott legmagasabb SSE-t. Kell egy analógos gamepad, controller menüben belövöd az irány gombpkat. Átállítod h ISO-ból fusson a játék. Grafikánál még be tudod állítani, hogy milyen Dx-ben fusson, lehetőleg a legmagasabb hw-es Dx verziót, továbbá megadsz egy felbontást. Nálam ilyen szépen futott a Drakan, és csak ezeket állítottam be.
-
razor03
aktív tag
válasz
zs-mate
üzenetére
Csinálsz egy bios mappár oda, ahová létrehozta az "inis, logs, memcards... stb" mappákat (ezt elvileg te választottad ki, mikor telepítetted, majd bemásolod a bios mappába a bios fájlt.
Ezután elindítod a programot, és bios select-nél kérsz egy refresh-t és kiválasztod a biost amit elvileg megtalált.
A 0.9.6-os PCSX2 nem volt setup-os, de a 0.9.7 béta már az, és valamivel bonyolultabb is elindítani, de szvsz stabilabb. Engem csak a Drakan 2 érdekelt, 0.9.6-al fagyott 5 perc után, a bétással egyszer sem.

Viszont a Primal továbbra sem játszható. Intró után fagyi.

-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate
üzenetére
Elöször is, látom sikerült nem a linkről letöltened az emu-t, mivel 0.9.1-ed van, a linken viszont a legújabb 0.9.7 r3113 van.
Másodszor, így legyen beállítva, GS-nél olyan verziószámú SSE-t válasz, ami tud a procid.
Harmadszor, a legújabb DirectX legyen fent, 10-ből idén 6. havi a legújabb (ha jól látom), és a 9-ből is jött ki idén új.
-
Viktor77
titán
válasz
zs-mate
üzenetére
Mivel a készítők weboldalára mutat, így sanszos, hogy aktuális.
De oké, ne nézd meg. És ne is töltsd le onnan az emu-t, és ne játssz. Várj arra, hogy valaki linkel valamit.Amúgy az értő olvasás sokat segít majd a további életeben is:
"PCSX2 0.9.7 beta released!
[ Posted by Bositman 18:24 on 29 05 10 ] " -
zs-mate
tag
Hali!
Teljesen homály vagyok konzol témában azért írok ide. Ami kellene nekem: ps2 emulátor tekken és mortal kombat gémekhez. Aki tud nevet, linket adni, az írjon pls!
Előre is köszi

-
kizcar
tag
Srácok!
Valaki nem tudja, hogy mi annak a funkciónak a neve ami megszünteti a textúrák rezegését?
Most Gran Turismo 1-gyel játszok PS1 emuval (EPSXE1.7), és nem tudom mivel lehetne kiküszöbölni ezt a remegést. Ha egyáltalán lehet.
PS2 emunál asszem csak videóbejátszásoknál van jelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Help. Van valami ötletetek?

....a karakterek átlátszóak itt-ott, ez afő gond...és nem bios vagy plugin probléma, mert ugyanazokkal beállításokkal a régebbi verzión fut. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)