Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Minden lehetséges választást kipróbáltam egyenkét.
Végül is megoldottam, de csak egy játékot visz.A Tekken 4-et.
A gépemen van fönnt Iso-ba.
Érdekes hogy csak és kizárólag harc közben lemegy 18-19FPS-re és addig úgy marad ,míg nincs vége a harcnak, aztán visszamegy stabil 80-ra.
Ezt hol lehet beállítani?A CPU-ban, és a Graphic-nál már majdnem mindent megnéztem.
Amit meg nem néztem, azt meg azért nem mert nem logikus. -
Ateszzero
őstag
Nekem meg az a problémám vele hogy a Ps2 főmenüje bejön, de egyetlen egy játékot sem tölt be, még az eredetit sem.
Akkor most mivel lehet a gond, mert variálgattam már a bios-okat ,és a plugin-okat is, de az a legtöbb hogy bejön a ps2 főmenü, és tudok időt, meg baromságokat állítani.
Ráadásul a logitech gamepadomban is felismer minden gombot csak az iránykeresztet nem.
Leteszteltem a gamepadot ,és minden gombom tökékletes, de akkor miért nem lehet beismertetni vele? -
mad1
veterán
Ilyen problemem van a gow al.Alitolag jatszhato,de sehogysem akar texturazni rendessen az emu.Tud valaki segiteni?
0.9.6 al tolom. -
Black-core
aktív tag
Nem tudom hogy mi okozhatja de én úgy vettem észre hogy Ramdick-el gyorsabb a játék ps2 emu alatt.Nem úgy értem hogy több az fps hanem hogy nem ingadozik annyira.

-
Viktor77
titán
Felhatalmazlak, hogy idézd azt a privátot, ahol én megkérlek, hogy privátban sem kéne warezolni. Én nem találtam a sajátjaim között.
Újra leírom, sokadszorra, privát üzenetbe senki nem lát bele (mi sem), azt beszéltek ott amit csak akartok (ha a kérés is ott érkezik).
De ha valaki ide a topicba beírja, hogy privátban küldj akármi warez dolgot, azt ugye látom(látjuk) és szólok(szólunk) is érte. -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hááát..messziről jött ember azt mond amit akar...
Miert?Mailban egyszerubb ,raadasul csatolni is lehet. -
Sirandrish
legenda
én nem azt mondtam hogy márpedig kötelező ezt csinálni..
csupán kérdezte hogy priviben sem lehet-e..én meg válaszoltam.
Egyébként meg te még priviben sem beszélsz tiltott témáról?...hááát..messziről jött ember azt mond amit akar...
Ugye azt csak te látod...nem cáfolom de nem is hiszem el feltétlenül
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem mar szolt pl. Viktor77 de en a hatukmogott sem fogok privibe tiltott temat kuldeni.Az mas hogy egy atlagfelhasznalo nem tudja elolvasni a priviket,mivel nem publikus.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Black-core
üzenetére
privátba nem látnak bele szóval elvileg lehet bármit..de a részleteket is ott kéne megbeszélni akármiről is van szó..
-
mad1
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Megkernek ra a modik, hogy nem kéne.
-
mad1
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
Szerintem msn nem para.
-
Sinu
senior tag
sziasztok, nekem is elég nagy problémát okoz a bios beállitása, ehhez hol találok informáciot ? köszi szépen !!!
-
Black-core
aktív tag
Köszönöm már sikerült elinditani a Vice City Storyes-t Köszönöm mad1 nek is a segítségét!Nagyon király a játék.

-
Black-core
aktív tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Helló megtudnátok nekem mondani (ha nem lehet ki írni akkor privátban,hogy milyen biost kell letőlteni és hogy mit kell egyáltalán csinálni vele!Köszi
-
Viktor77
titán
válasz
butcher eu
üzenetére
Igen, ISO-t illesztesz be, és megfelelőek a beállítások, akkor elindul.
Bios-t PS2-ről fogalmam sincs hogy kell leszedni.
Figy, ha komolyan gondolod, akkor tegyél te is valamit az ügyben. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne bemenni a fórumra, beírni a keresőbe, hogy Gran Turismo.
-
butcher eu
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
hát nagyon szomorú vagyok hogy nem megy egyszerűbben.
a PCSX2 0.9.6 az már megvan. ha arra gondolsz! de ha megvan az is, és a bios is, akkor mi a teendő. iso-t illesztem be valahova, vagy hogy vanez nagy vonalakban.
és a ps2-m ről nem tudom leszedni a biost? ha már megvettem gondolom van hozzá jogom.
és be tudnád linkelni nekem azt a szösszenetet? -
Viktor77
titán
válasz
butcher eu
üzenetére
Egyszerűen nem lehet (komolyan).
Felmész az első hsz-ben linkelt oldalra, leszeded az emut. Aztán vadászol PS2 biost neten, ez nem legális, így ebben nem segíthetek.
Majd újra felmész az emu honlapjára, bemész a fórumra, kikeresed a GT4 topicot, beállítod amiket ott írnak (van egy egész hosszú írás), és ha megy, örülsz, ha nem, akkor elkezdesz játszani a beállításokkal (mindig csak egy dolgot egyszerre, hogy tudd mi javít, és mi ront).
Ahány gép, kb. annyiféle beállítás, így ami jó nekem, az közel sem biztos, hogy jó neked.Itt feljebb azért írtam egy szösszenetet, kiindulásnak jó.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Viktor77
üzenetére
Hasonló a szitu nekem az Okaminál..bár nálam ez helyzetfüggő.
Valahol tökéletes, valahol meg érezhetően belassul a játék.
Nah nem annyira hogy szaggasson de érezni hogy nem ugy megy ahogy kéne...de tudtommal semmiféle grafikai beállitás nincsen szóval nem tudom hogy nyerhetnék vagy 10-15FPS-t, érzésem szerint ugyanis annyi elég lenne.. -
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A linkelt képemen látszik, hogy ugyan 39fps-t ír az emu, de nem tudom mi szerint mér, ugyanis 55 alatt gyakorlatilag játszhatatlan (gondolom 60 az alap).
Szóval annyira játszhatatlan, amennyire a 39 viszonyul a 60-hoz. Majdnem kétszer ennyi fps-t kéne összekaparnom.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De, megy.
Vannak persze hibák, meg grafikai bugok, de megy. A gond az, hogy nagyon kevés hozzá a gépem, szaggat mint állat.
-
Sirandrish
legenda
válasz
butcher eu
üzenetére
Annak Viktor a megmondhatója hogy megy-e már egyáltalán valahogy...
Ő is azt tolja/tolná...fentebb linkelt is egy kis képet..szerintem még nem igazán müködőképes.. -
butcher eu
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
átfogalmazom a kérdésemet. egy olyan egyszerű programot keresek, ami a leg egyszerűbb módon játsza le a gran turismo 4-et. mert csak amiatt kellene nkem.
-
butcher eu
senior tag
hali mindenki
letöltöttem a Pcsx2-őt. mit kell tudni arról? hogy működik? csak feltelepítem és már megy is a game? még nem volt időm kipróbálni mert melóban vagyok, de felkészülten szeretnék neki állni.
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
En moncsin nyomom,az elek eleg zavaroak,de nekem 1 gamecube nelkulozhetetlen,Ezert is kerdeztem van e emu.

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ami kesik nem mulik
.Amugy gc emu van mar normalis?
Mert 1 eve ezert is vettem meg,Legalabbis akkor meg nem volt. -
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az eredeti gépen gondoltam!
-
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére

Fatal Frame 3 Nagyon rendbe van! -
Sirandrish
legenda
Kirpóbáltam emuval a Budokai tenkaichi 3-at...a menü meg ilyesmi az fasza..de amint elindul a game, elkezd vibrálni a kép...van erre valami megoldás?
-
Slystyle
őstag
Sziasztok!
Valaki megtudná Nekem nézni h Force Unleashed-ot visz aki be tudta üzemelni az emut. Addig Én is eljutottam h load kép és ott befagy. -
Sirandrish
legenda
most nézegetem ezt a compatibilitásos listát és persze ont a Fatal Frame 3 nem jut el csak a menüig

-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Graphics alatt maradhat a GSdx, ha tud a procid nagyobb SSE-t, akkor válaszd azt.
Hang ha van, akkor maradhat az alap, ahhoz nekem sem kellett nyúlnom (bár nekem az SPU-X volt ott alapból).
Cdvdrom a Linuz-t válaszd (ez ismeri fel az ISO-kat).
Többihez nem kell nyúlni nagyon, még a Plugin és a Bios directory-kat érdemes megadni, ha magától nem ismerné fel.
Bios-nál meg amilyen játékot használsz. NTSC-snél USA bios legyen, PAL-osnál meg európai (bár ez sem aranyszabály).Analóg pad gyorsaságot nem tudom, nekem nincs a gamepadomon analóg kar, de ahogy látom, nem nagyon lehet, max talán játékból.
Amúgy ha felmész az emu honlapján a fórumba, rákeresel a játékra amit szeretnél belőni, általában találhatsz beállításokat.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondom én, hogy rosszat próbálsz.

Configuration menü, Configure, First Controller-nél válaszd ki a LilyPad-ot, alatta Configure..., Pad1, és innen már látni fogod. Kattintasz, gombot hozzárendelsz.
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sejtem mit mondasz, de csinálj már egy képet pls, hogy melyik Pad plugint próbálod belőni. Mert a LilyPadnál külön lehet mindkét analógot nyomkodni, míg a másiknál nem (és szerintem te ezt próbálod).
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha belőtted a gombkiosztást, onnantól ugyanaz mint rendes PS2-n. Gondolom játékon belül lehet állítani.
MOD: Szerintem te nem a LilyPad plugint akarod belőni (ami szintén érkezik alapból a letöltött 0.9.6-tal).
-
Sirandrish
legenda
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Config, Controllers, Pad1, kattintasz, gombot nyomsz. Elég egyszerű (ha a LilyPad-ot használod).
-
Sirandrish
legenda
Jólvan srácok..megvan..megy is az okami

Egy dolgot kérek még..egy gamepad beállitást képekben nyomjatok már pls mert az analogokat nemtudom hogy kell beállitani
-
Viktor77
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Configuration-nél, a Cdvdrom almenüben válaszd ki Linuz Iso cdvd 0.8.0.-at. Ezután File menü, Run CD/DVD és már tallózhatód is az ISO-t (ne mountold be sehova, csak simán az ISO-t).
-
McLaca
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Run CD/DVD-nél nem iso-t keres, hanem lemezt a meghajtóban, amit a daemon megad neki.

De mit keres a hibaüzenetben neked az iso fájl neve?Szerk.: OK, akkor eddig elbeszéltünk egymás mellett.

Üdv!
-
Sirandrish
legenda
Értem amit mondassz csak kivitelezni nemtudom..mert ugye az ISO-t keresi..rámegyed az F-re (nekem az a deamon) akkor megnyitja..ott egy modules mappa amit szintén megnyit mivel még nincs ott sem ISO..
Ilyen üzit kapok...

Szerk: jólvan..vágom..nekem nek az van meg és ezért nem is olyan..most próbálom amit küldtél..pill
-
McLaca
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Config/Cdvdrom és ott megadni a daemon által virtualizált meghajtót, amibe az iso-t betetted. Ezután File/Run CD/DVD
Nekem így megy.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
No, én úgy csináltam, hogy open ELF file, aztán ELF helyett ISO-t adtam meg neki, de így fagyi volt. Lehet, hülyeség volt eleve. Utána daemonba iso be, pcsx-ben daemon meghajtóbetűje beállít, game fut, örül. Game 1 perc után lefagy, nem örül.
Üdv!
-
Sirandrish
legenda
nah..lenne egy nagyon egyszerü kérdésem

Hogy kell betallózni egyáltalán az ISO-t az emunak?
Multkoriban megtaláltam de most nem birok rájönni hol keressem..szerk: a cdvdrom-ba kell betallózni majd runCD?
Mert ha igen akkor az okamira nem is dob hibaüzit csak egy nagy feketeség az egész és ennyi.. -
McLaca
őstag
válasz
Viktor77
üzenetére
Hát pont ez az, hogy az ISO-t nem nyitja meg fagyi nélkül...

Lemezmeghajtóról daemonnal emulálva igen.
Egyébként egy T7250-es van a vasban, valamit azért látnék az underworldből szerintem. Ha mást nem hát slideshow-t.
Újabb HSZ-edre: igen, a legújabb DX van fent és a legújabb Pcsx2.
Üdv!
-
Viktor77
titán
Mindketten a legújabb verzióval próbálkoztok és a legújabb DirectX-szel?
MOD: [link] Az Okamiból van változat ami simán játszható.
Viszont a Tomb Raider egyáltalán nincs a listán. -
McLaca
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is most kezdtem... Addig már eljutottam, hogy a lemezképet ha hozzáadom daemon tools-szal, akkor a meghajtó betűjelét is be kell állítani az emuba, mert különben sehogy sem nyitja meg.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert a natív (ergo kikapcsolhatatlan) NextGen kicsit megfekteti a noteszem Intel X3100-as integráltját. Az előző két rész (Anniversary, Legend) frankón megy nextgen nélkül.
A PS2 verziós underworld meg erősen vissza van butítva, így emu-n keresztül arra még van esély. De mivel nem megy, így nem tudom meg sosem...
Üdv!
-
Viktor77
titán
Sajnos az én gépemet fullra megeszi az emu, kevés már hozzá.

-
Sirandrish
legenda
Okami-t próbálta már valaki? kellő sebeséggel fut-e?
-
Viktor77
titán
Ide írom, mert nem nagyon találok PS1 emus topicot, és hátha valaki játszik ezzel is.
Megszereztem a Tomb Raider 1-2-t. Van melléjük fullos 1.7.0-ás ePSXe. A 2-ben odáig jutok, hogy a videó az elején lemegy, options oké, majd mikor az útlevélben megnyomom hogy New game, akkor fekete kép. Az 1 meg alapból fekete kép, nem jutok semeddig.
Van ötlete valakinek? -
Siera
senior tag
én meg még a dvd bebootolásáig sem jutok el :S.
kipróbálom nővérke gépén
-
McLaca
őstag
Én a Tomb Raider Underworld-öt játszanám rajta, mert a PC-s változat a natív NextGen miatt 1fps-sel megy, de a hang is akadozik... A PS2 verzió vissza van butítva annyira, hogy talán emulátorban játszható. De az a sejtésem, hogy eleve nem futna az emulátorok alatt, és azért nem tudom elindítani...

Üdv!
-
Siera
senior tag
egy próbát megér.de már nagyon szeretnék gowozni
! -
McLaca
őstag
Nekem out of memory hibával áll le.
2GB RAM-om van, swapfile ki van kapcsolva...
Vajon ha bekapcsolom, menni fog?Üdv!
-
Siera
senior tag
feltettem az új direct xet
mostmár azt nem kéri.betallózom a biost,erre elkezd írni a dos ablakban aztán pedig hibát észlel és leáll
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest