Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
Hello!Valaki tudna nekem egy beállitást küldeni,hogy zökkenőmentesen menjenek emu-n a játékok.S megköszönném azt is ha valaki leirná,hogy melyik emulátort érdemes most használni.Már x-ezer emu-val próbálkoztam,de az egyiknél kilép,a másiknál kockás a kép és akad, a harmadiknál el se indul.Kérem valaki segitsen, már egy ideje próbálkozok.Megköszönném ha valaki a konfigom alapján tudna beállitást küldeni.
-
kizcar
tag
Azt írja, hogy frissítsem a DirectX-et. De hova amikor 11 van. A 9-et nem fogom feltelepíteni. Egyáltalán működik a PCSX Windows 7-en?
-
kizcar
tag
Sziasztok!
Valaki tudna felrakni egy képet működő beállításról. Régebben nekem is működött, de most ezt a 0.9.6-os verziót sehogy sem akarja elindítani.

Segítsetek
Köszönöm -
echterion
nagyúr
válasz
apollo12
üzenetére
Hogy érted azt, hogy kikapcsol a kép? Elsötétül? 480p és brightness 0 be van állítva? A lassúságra nem tudok mit mondani, én semmi extra beállítást nem alkalmaztam. Próbáld meg a speed hack opciót, hátha onnan valami segít.
PS2-t akkor érdemes venni, ha TV-n akarsz játszani, meg több cím is érdekel. Egy játékért én nem vennék, bár ez igen jó kis gém, de aki annó az első két részt végigtolta, nagyon ismerős lesz, nem nyújt annyi kihívást. Én is csak nosztalgiából csinálom, meg egy-két régebben kihagyott címért (jellemzően Final Fantsy X utáni részei).
-
apollo12
veterán
heló szerintetek érdemes venni egy chippelt ps2 őt ?
mint hogy itt babráljak -
apollo12
veterán
heló mitől van az hogy egy idő múlva kikapcsol a kép ??
akkor jön vissza amikor a régi mentést rakom vissza és olyan 35 fps em van de a bemutató van akkor 60 fix fps ez jó?? -
echterion
nagyúr
válasz
echterion
üzenetére
Nah, kipróbáltam a 0.9.6-ossal, kicsit régebbi pluginokkal és frankón megy a gamma. Az fps-sel sincs probléma, folyamatosan jó a sebesség, igaz nem mértem le, mennyi az annyi, de bőven jó, szerintem a 60 megvan.
Két apró hiba maradt csak: az egyik, hogy a menü alatt kicsit riceg a kép, a másik meg, hogy a pályán néha kicsit szétesnek a textúrák. Nem vészes, de azért jó lenne, ha erre is lenne valami megoldás.Még egy kérdés: élsimítást rá lehet valahogy erőltetni, hogy szebb legyen a kép?
-
Viktor77
titán
válasz
apollo12
üzenetére
Pontosan. Atom gép kell. A GT4 az én konfigomon játszhatatlanul szaggat. PCSX2-t beírod gugliba, első találat. Az ottani fórumban pedig szinte minden játékhoz találsz beállítási infókat, sajnos elég sokat kell szöszölni minden játékkal, hogy rendesen fusson. Nincs olyan beállítás, ami mindenkinél működne, minden gép más és más beállítást igényel.
Itt is érdemes visszaolvasni, van pár hasznos tanács játékokhoz.
-
apollo12
veterán
heló milyen ps2 emulatort tudtok amin elfutna a grand turismo 4 meg a god of war 2
van joystick-om -
fess
őstag
sziasztok
szerintetek az mitől lehet,hogy elindul a játék minden gond nélkül,ott bejön a nyelvválasztó,nyelveket tudok kiválasztani,de nem tudok startot nyomni,akármelyik gombra is teszem.már próbáltam gamepaddal,bill-el de úgy sem megy,pedig a confignál érzékeli a gombokat... -
Dave1991
csendes tag
Valaki tudna tanácsot adni milyen beállításokat használjak a Fifa Street 2-höz, hogy jól menjen? Eddig csak textúrahibásan, akadozó hanggal, nem jó irányítással sikerült elindítanom.
-
Stig20
tag
Helló!
Ma kipróbáltam a PCSX2-őt, hátha tudok a játszani Gran Turismo 4-el, de sajnos akárhogy állítom be, az van, hogy mikor vezetni kell ilyen lesz, vagyis nem látni semmit. De ha pl. versenynél nem a spec-a-t hanem a b-t választom, akkor szépen látom ahogy megy az autó, teljesen jól megy, csak akkor jelentkezik ha én szeretném vezetni...
Kipróbáltam a béta verzióval is, ugyanaz az eredmény.
Én azt vártam, hogy max majd tetűlassú lesz, de ezt nem hogy megy, csak akkor nem ha én akarok vezetni.
Ha tud erre valaki megoldást, kérem jelezze.
Szerk: Jah és persze NTSC-s verzió van meg a GT4-ből. -
mad1
veterán
God of Warhoz már nem kell semmi fix plugin régebben kellett hozzá de már nem kell mert ahogy már irtam is a legujabb GSDX 1285 pluginnal már müxik mindkét verzió a God of Warból az NTSC és a PAL is egyaránt ! A GSDX 1285 már tartalmazza azt a javitást ami a GOW Pal verziójához kellett !
-
Rebell
senior tag
A GOD of War 2höz milyen Plugin kell, hogy fusson?
A játékok elindulnak, de megakadnak elég gyakran, pedig 59 és 62 FPS em van? (döcög)
Valami ötlet?Mik a jó beállitások? Speed Hacket kivettem, mert avval játszhatatlan minden.darabos a kép és a hang 0.9.6 van fent
-
Eltartott egy kis ideig, de végre megy gond és bug nélkül a GT4. Viszont nincs az a feeling mint 5 évvel ezelőtt a TV előtt ülve
A legújabb beta-t raktam fel.
A beállításaim, hátha valakinek hasznos: [1] [2] [3][4] [5]
A többi maradt default.Van itt pár 100%-os mentés a játékhoz, de hogyan tudnám én ezt megetetni a PCSX2-vel?

-
Viktor77
titán
Igen, ez a link nekem is megvan. Sajnos igazából nem sokat ér, mert gépe válogatja a beállításokat.
Viszont ha jól emlékszem muszáj NTSC verzió, mert csak ott lehet játékon belül 720p-s (vagy 480p-s, már nem emlékszem, de az európai változatban ilyen nincs) felbontást választani, ami kell a hibamentes futáshoz.
Olvass kicsit vissza, többen is írtunk már beállításokat a játékhoz, én is.
MOD: a #614-es hsz-ben csináltam képet, én addig jutottam vele. Sajnos a 39fps semmit nem jelent, mert a folyamatos futáshoz 60 kell. Így olyan, mintha a folyamatos futáshoz kellő 25fps-ből nekem alig több mint a fele lenne. Így meg szaggat, de nagyon. Azóta van PS2-m, így nem foglalkoztam az emuval, de érdemes mindig a legújabb SVN verziókat kipróbálni, azok szinte naponta frissülnek.
-
válasz
Viktor77
üzenetére
Nálam nem csak hogy akad, de bugos is. Viszont a menü az szépen megy.
A kompatibilitási oldalon két GT4-t ír játszhatóra, szerintem az enyém nem ilyen, mert ez PAL.Title - Serial - Region - Console - Status - Version
Gran Turismo 4 - SCPS 17001 - J - PS2 - Playable - 0.9.6
Gran Turismo 4 - SCUS 97328 - U - PS2 - Playable - 0.9.7A többi ingame, szóval csak a menüben lehet mászkálni.
szerk.: ezt most találtam, érdekes lehet:
Gran Turismo 4 (NTSC) is playable. [HOWTO] Best config to enjoy it. -
Help!
PCSX2 0.9.6-al működik valakinek a Gran Turismo 4? -
szilchi
őstag
Néztem a 390_PPr150_PCSX2 verzióval is,azzal elindul,de iszonyat döcögve.Pedig amit írtam plugineket,azokat ezzel a emu verzióval karöltve használták többen a neten és nekik ment így a játék.Apropó.Két sikeres indítás után,a beállításokat meghagyva,most megint nem indul el,megint ugyan ott áll le.

-
szilchi
őstag
Graphics plugin:GSDX 0.1.10 SVN 852
Sound Plugin: P.E.Op.S. SPU2 1.9.0Ezekkel továbbmegy az intró.De nem reagált a billentyűzetre,pedig elvileg bekonfiguráltam a PAD1-re.Meg most megy a kezdő video,amikor a főhősünk megérkezik a busszal,a frame rate olyan 9 fps.Lehet mert csak alapon megy a proci?Meg mintha nem lenne hang

-
szilchi
őstag
Üdv.Megpróbáltam beüzemelni a PS2 emulátort (PCSX2-1888 verzió),mert szeretttem volna játszani a GTA:Liberty City Story-val.Régen PSP-n kezdtem el játszani,de nem tudtam befejezni
.Plugint nem szedtem még le hozzá,a játék usa-ntsc verzió és van azt hiszem 1.6-os USA bios hozzá.Legalábbis azzal próbáltam.Ja meg egy 2.0-s Európaival.De mindegyiknél ugyan ott áll le a program.Elindítom az iso-t,jönnek a Rockstar logok majd a Grand Theft Auto felirat és itt összeomlik a program.Grafikánál a GSDX 1873 (SSE2) van kiválasztva.Kicsit átböngészve a topikot láttam ilyen kompatibilitási listát,vagy mi a szössz
,hogy mi indul el és mi nem.Azon lista szerint a GTA:LCS NTSC verzió játszható.Mit kellene megszereznem,hogy működjön?Köszönöm a segítséget 
-
atesz1234
csendes tag
válasz
Dominiator
üzenetére
Jó. Köszi szépen.
-
-
-
atesz1234
csendes tag
Sziasztok.Kérlek segítsen valaki. Elíndítom a pcsx2-tőt, megy a játék minden, de egy idő után leáll és ezt írja ki vtlb miss: addr 0x40 mode 0. Ha valaki tudja, kérem segítsen.
-
tzsolesz
nagyúr
Értem.
Van valamilyen beállítás, 0.9.6-os PCSX2-re, hogy a Mortal Combat Armageddon minimum 60fps-el hasítson, mert 28-31 fps-nél iszonyú lassú, és a hang is szörnyű?
A legújabb pluginok, és BIOS van mellérendelve.
Egy gépen néztem eddig: E5200@3,2ghz - HD4670 - 2GB 800Mhz DDR2. Ezen elég lassú volt, az összes grafikai pluginnel, és beállítással. Illetve volt amikor már gyors lett volna, de vagy hibával elszállt, vagy a színek lettek invertálva, és ramaty volt a grafika.
Otthon megnézem egy ilyennel délután: E5200@3,5Ghz - HD4850 1GB - 3GB 860Mhz DDR2.
-
tzsolesz
nagyúr
Szisztok, az miért van, hogy kivétel nélkül egyik játék sem indul el a PCSX2 0.9.6-os emuval? Régebbivel sem.
plugins valószínű a legújabb, és BIOS is (europa 2004)
Elkezd pörögni lefelé a parancssorban egy csomó block beolvasás, de a végén mindig az fogad, hogy lemez nem megfelelő vagy mi.
Sikerült már valakinek működésre bírnia egy emulátort is? Mert nekem régen a Final Fantasy 10-et sikerült elindítanom, de azóta sem indul az sem, és más sem.
Ha túl kényes a kérdés, akkor jöhet priviben is ám.

-
Black-core
aktív tag
válasz
csercsajancs
üzenetére
Emlékeim szerint ahhoz a játékhoz nem kell nagyon erős gép.Ismerősömnek p4 3ghz 1gbram és 7600gs-ével már majdnem rendesen futott.

-
mad1
veterán
válasz
csercsajancs
üzenetére
328mb ram 32mb videókártya 40gb vinyo
Csak szolok hogy ezen a gyenge gepen az eletben nem fog normalisan futni az emu...Sajna
-
Black-core
aktív tag
válasz
zeniwolf
üzenetére
Az Fps a Frames Per Second rövidítése jelen esetben,és a másodpercenként megjelenített képkockát jelenti.Átlagos emberi szem 25-30 fps -felfele látja folyamatosnak a filmet vagy akár a játékot.Itt az emunál én se tudom hogy miért de 60 fps kell a teljesen folyamatos játékhoz az a 100%

-
Black-core
aktív tag
válasz
zeniwolf
üzenetére
Az sse4.1 és az sse3 csak újabb proceszorokon érhető el Valoszinüleg elég régi procid lehet ha ezeket nem támogatja,és valószínűleg ezért is szaggat a játék.Kedvedet nem akarom venni,és nem is tudom,hogy neked milyen procid van,de én a GTA Vice City stories-al vagy 1 hónapot sza...am mire normális sebességet eltudtam érni,egy 3.5 Ghz re húzott Q6600 al.De persze ez semmit nem jelent,mert ez a játéktól függ.Van a beállításokban egy speed hack nevű opcio az sokat segített nekem illetve a game fixes alatt találhato két opcio kipipálása után is jobban futottak a játékok.A plugineket amiket letöltesz értelem szerűen a pcsx2 mappán belül a plugin mappába kell tenni próbálj ki minél többféle plugint és biost. Sok sikert!

-
zeniwolf
csendes tag
ujjabb kérdés.miért nincs nekem sse 41-em és sse 3-am? nagyon szaggatnak ajátékok és lassuak is mit csináljak? valaki válaszoljon mert a gyerekek rágják a fülemet és már kezdem megbánni hogy felraktam az emut. ja és még valamit ahonnan letöltöttem az emut irta valaki hogy a pluginokat is töltsem le. én letöltöttem valamit amibe vannak pluginok csak nem tudom mit kezdjek velük.bemásoltam az emuba de nem történt semmi.
-
zeniwolf
csendes tag
köszönöm a választ megpróbálom így. vannak további kérdéseim. a pcsx.net adatbázisban mit jelentenek a szinek és az adott játék csak azon a verzión fut-e ami fel van tüntetve vagy mind fut a 0.9.6-os verzión. és mit jelent az fps és miért fontos.válaszod előre is köszi.
-
zeniwolf
csendes tag
sziasztok.most próbálkoztam elöször az emulátorral.ps1-es jól fut de a 2-es nem igazán. feltettem a 0.9.6 verziót és inditásnál mindig valami dirktx-et keres amit nem talál ezért leál. a gépemen direktx 9c van.mi lehet a baj hogy nem indu el. a gépem intel dual 2.7 nvidia gforce 9600gt 512mb 3gb ram.segitségeteket előre is köszi.
-
haflac
csendes tag
Kis help kellene!
Nekem még új ez az emulátoros dolog,viszont van egy csomó ps2 dvd-m(nem eredetik)Leginkább a WRC ill.a Colin szériát szeretném futtatni.Ezek mennek?
-
olbaidhun
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Hi nem hiszem, h ennyire új játék el fog indulni az emun, egyelőre. Várj vele még egy kicsit! És nézz körül itt is support ügyben: pcsx2.net

blogomban is foglalkozok a témával!
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Def Jam Fight For NY.ot próbálta valaki? Ha igen, mik az ajánlott beállítások?
-
mad1
veterán
Eddig...Elvileg itt jorol beszelnek...4.hozzaszolasban
-
BurgerM
csendes tag
Sziasztok!
Óriási Gran turismo őrült vagyok!
a napokban sikerült működő psx emut találnom GT2-vel
gyönyörűen megy
Segítenétek abban, hogy ehhez az emuhoz hol találok GT3-at vagy ne adj isten GT4-et? Mert nekem van egy letöltött PS2-re való, de azt vmiért nem akarja. -
mad1
veterán
válasz
Black-core
üzenetére
God of war ezzel megy elvileg:Gsdx 1076 plugin
mivel nekem is ilyen volt a gow igy lehet hogy jo hozza. -
Black-core
aktív tag
Bocsi az előzőhöz nem sikerült a képet mellékelnem! Tehát a kép:[itt]
-
mad1
veterán
Mindkettotoknek ajanlom a cpu beallitasokban a speed hack et.
-
Black-core
aktív tag
Játszik valaki a vice city stories el? És működik neki rendesen?Mert én valahogy nem tudom beállítani hogy folyamatos legyen
Ha valakinél működik rendesen akkor pls írja meg a beállításait.Köszi 
-
Dictator^
veterán
mért van az, hogy game közbe 40fps , és mégis akadok?
config az adatlapomon. akármilyen graphics beállitással nyomom is szar.
1285 es 890 gsdx.
-
Easyvas
csendes tag
Hehe

Kicsit nézelődtem és láttam, hogy van hozzá speed hack ami növeli az fps-t.
Letöltöttem és mikor azzal inditom a játékot a beállitásoknál található a speed hack menü ahol be kell kapcsolni az összes hacket ami ott található és jelentősen megnövekszik az fps. Amint a képen is látható nem 60fps a 100%, hanem az 50 fps, sry...
http://kepfeltoltes.hu/090913/dbbt3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Easyvas
csendes tag
Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 17-25 fps-el megy harc közben, a játék menüben eléri a 40-50 fps-t is. Ha jól tudom akkor, ha pc-n 60fps olyan mint ha a ps2 100 fps-el menne, ezért ne ijedjünk meg, ilyen kevés fps-el is élvezhető a játék.
http://kepfeltoltes.hu/090912/pcsx2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sh4rKy
senior tag
éngem a felbontás nem érdekelne, csak örülnék ha már lenne valami normális autós is amin tudok gépen játszani Live for speed-en kívűl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A legújabb beta-t raktam fel.
.Majd megveszem a játékot valahol olcsón. 
Vmi ötlet?