Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Ez igaz.
De eddig tökéletesen elégedett voltam a 15-ös Aceremmel.
Fogalmam nincs mennyiért lehetne eladni, Acer topicban megkérdeztem, meghirdettem, de nem fűzök reményeket az eladásához.
Akkor pedig nincs szó 17-esről.Azokból most álmodozok egy HP DV7-ről is akár, de a 180 ezres árba elég rémisztő belegondolni, főleg, hogy hónapokig gondolkodtam, mire ennyiért tavaly egy TV-t meg mertem venni.
Most meg hipp-hopp beleugranék egy csúcs notebookba, mikor fórumozni valljuk be, a 15-ös is elég.
Filmet, játékot egyáltalán nem nézek rajta, azért vettem a plazmát, meg az X360-ast.Viszont hétvégente, rokonlátogatásokkor, szülőknél alváskor gyakran jól jött a Samsung Omnia kis mindenes mobilom, ami tökéletes volt éjjelente, csendben, halkan filmet nézni, ha épp nem tudok aludni, vagy ha a kocsiban várakoztam, vagy utazgattam.
És épp ezért jött az ötlet, hogy bepróbálok egy netbookot.
(holnap megyek az EW-be fogdosni végre, de ma végre láttam egy EEPC-t az Euronicsben, de olyan pici volt, hogy megrémített, hogy fogok egy ekkora kijelzőn netezni. (bár az lehet, csak 7-8 colos volt, nem 10)Viszont a 60-ezres áron-használtan- nem szivesen lépek túl. Bár általában minden arányosan veszít az árából, mindenképp úgy veszem most meg, ha elszánom is magam, hogy lehet, hogy egy hónap múlva már megbánom és tovább adnám.
Azt se tudom netbookot mennyire könnyű eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Mozgásban a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest