Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Már tervezgetem is a saját skint hozzá
Én is néhány ízléses "girlandra" gondoltam
Csak nem tudom hogy lenne érdemes rátenni, van valakinek tapasztalata noti díszítésel? Mert tudom hogy meg lehet rendelni pl fóliaként képet, de az hosszútávon mennyire lehet tartós? Vagy mennyire viseli meg ha később leszedem? Tönkretenni azért nem akarom a felületet, ha már fényes, legalább maradjon egységesen az 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én is néhány ízléses "girlandra" gondoltam
Csak nem tudom hogy lenne érdemes rátenni, van valakinek tapasztalata noti díszítésel? Mert tudom hogy meg lehet rendelni pl fóliaként képet, de az hosszútávon mennyire lehet tartós? Vagy mennyire viseli meg ha később leszedem? Tönkretenni azért nem akarom a felületet, ha már fényes, legalább maradjon egységesen az