- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Tedd fel a System control managert, és be tudod állítani, mit nyisson meg a P1 megnyomásakor.
Up: Kali megelőzött
-
Digitalis
senior tag
Én már eldöntöttem, hogy ilyet veszek hanem is eszek.
Bivaly erős, és ami tetszik maga a design és a Centrino2 P8400 1066fsb/ 9600gt/512MB DDR3 / 4GB 2x2 dual RAM / ALU borítás / TDE turbo +25% up, de csakis hálózatról/ ECO 5 téméra / N Wifi.
Szal, szeptember végére hozzák be az országba addig nyugi és marad a nyálcsorgatás. -
Coolmat
őstag
Ajánlom figyelmedbe a GX600PX-214HU tesztemet: [link]
GX620 ill 720 nyílván jobb, gyorsabb, de annyival drágább is (várhatóan 270-300 ezer Ft), míg egy GX600-214-et megkapsz 173ezerért.
A szervizelést az Albacomp végzi Székesfehérváron, ha személyesen viszed oda, és van hozzá alkaltrész, akkor gyorsan végeznek, ha leadod vhol máshol, akkor is Fehérvárra viszik (és így nyílván lassabb is a szállítgatása). Bővebben itt. -
KisBundi
őstag
Ha ha játszani akarsz notin, akkor bizony mélyre kell nyúlni a zsebedbe.
Komolyra fordítva szót ezek az alapok, hogy a mai játékok legalább elinduljanak: 2 Ghz-es X2 vagy Core 2 Duo, 2 GB RAM, HD2600, 8600GT, HD3650 stb. Személy szerint én ezt tudom neked ajánlani olcsón: MSI GX610 vagyGX600, Acer Aspire 5920G.
Csak azt nem értem, hogy miért az MSI notikhoz írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- PS Plus előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron