Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beck18
tag
Én konkrétan a MAT-ot próbáltam ki. Alap helyzetben 2600Mhz-en szaladgál a 2.6C proci és a PAT disable a CPUZ szerint, most hogy átkapcsoltam Turbo módra (ilyenkor kapcsol be a PAT CPUZ szerint) igy 2637 Mhz.
Egyébként a laphoz járó kis könyvben és poszterszerüségen elég szépen ismertetik ezeket a dolgokat. Csak ugye ez a fránya időhiány .. még nem tudtam kirpóbálni meg tesztelgetni...
-
Beck18
tag
Biosban be lehet kapcsolni a PAT-ot. Performance Mode-nál kell állítani, Turbo-ra, vagy Ultra Turbora. Ahogy néztem ez már pici FSB emelést is végez.
Van még egy funkció DOT néven, Dynamic OverClocking Tech., itt 7 lehetőség közül lehet választani, a könyv szerint stabilabb mint a manuális tunning, én még nem próbáltam.
Viszont ha mindkét (MAT, DOT) funkciót alapértéken hagyod, akkor nem nincs fsb emelés, sem pedig PAT, szal ki lehet kapcsolni az auto tunningot.
Ezek persze még csak 1 nap és 1-2 tesztprogi alapján megfogalmazott vélemény.
Ja, meg van egy CoreCenter nevü progi a laphoz, ezzel Windows alatt is lehet FSB-t emelni, meg felügyeli az egész rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest