Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
gayer
aktív tag
Memóriakezelés már mondhatom hagyományosan jó a diamondoknál!Corsair 2x1GB 500mhz ramom van 240fsb-ig elmentek 2,5-3-3-6-on 1T persze, utána már csak a gyári értékeken 3-4-4-8-on de azt 270-ig eddig simán vitte 2,7V mellett. Tovább még nem próbáltam. A proci eddig nálam még nem látott órajelen is elmendegélt az pedig 3135 valós mhz volt
1,75áram mellett persze 11x285Mhz ja és levegőn vagyok mert ehhez a laphoz új vízhűtést kell csinálnom!A procinak feszt lehet adni gazdagon először 1,45V ad simán, aztán beleugrottam az extra cpu voltage menübe és ott még szerény +0,75V lehet adni akár tehát össz 2,2V a max..........

-
gayer
aktív tag
A tunningot nézve még sokat nem volt időm vele foglalkozni, de mindjárt úgy kezdődött hogy ránéztem a lapra és 1 csomó jumper tüske le volt ragasztva ráírva ha megsérül akkor a gar elvész. Megnéztem a könybve hogy mi az, és kiderült, hogy a memória fesz jumperolás.Most 2,6V-3,2V tud adni, de akinek nem elég az ha átjumperolja akkor 4,1V is mehet neki

-
gayer
aktív tag
Hát szóval a Dimaond plus finoman szólva is a legjobb 939-es lap amivel valaha dolgom volt!Teljes infok mindenről már a biosban cpu-ról, lapról stb..Teljesen más a bios a diamondhoz képest, heatpipe-os lett a chipset hűtő, ami olyan 30-40fok között szokott lenni és nem hangos abszolút a kis venti rajta a rézbordán! Az audigy se hangkaresz rajta magáért beszél tökéletesen müxik,a cpu-nak már a 8tűs csatit kell adni rajta, illetve áram kell a pci-e sineknek is!Ujdonság a külső sata bracket, amelyet a siliconos satakra lehet rá szúrni ill hátul lehet csatlakoztatni a sata vinyókat rá, ahol van tápcsati is

-
gayer
aktív tag
Azért indítottam mert sztem ez a lap megérdemel egy külön topicot, ráadásul elődjétől(MSI K8N DIAMOND) jelentősen eltér.

Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
1,75áram mellett persze 11x285Mhz ja és levegőn vagyok mert ehhez a laphoz új vízhűtést kell csinálnom!A procinak feszt lehet adni gazdagon először 1,45V ad simán, aztán beleugrottam az extra cpu voltage menübe és ott még szerény +0,75V lehet adni akár tehát össz 2,2V a max..........