Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1269
tag
Most MSI k8n neo-ban van,de a gyerekem gépében 2x256mb samsung memo-val működik,és ott is 2.7v-on.Az új lapban kitünően megy 220mhz-en minden defaulton.Ez a k7n2 delta2 platinum piszokul háklis minden memoriára.
De a videokártyára,raid vezérlőre,hang kártyára,tv tunerre,usb eszközre biztos nem mert ment benne pár darab. -
1269
tag
Sziasztok!
Az elején én ajánlotttam a spread állítgatást.Azóta változott a helyzet,miután elolvastam a samsung memória leírását és a fesz értékre azt írták 2.6v+ -0.1v.
Adtam neki+0.1v-ot most 2.7v-on megy,de már a fiam gépében mert közbe lecseréltem az alaplapot + a procit.A gyerek csak filmeket néz + játékra használja kb.50 játék van fenn neki egyszer sem fagyott sem kékült.Ugyan azok a memóriák az új lapban kitünően mennek default értéken.Lehet nem adott elég feszt a k7n2 a memóriáknak nem tudom. -
1269
tag
A lapot 2 hónapja vettem.Előtte asus a7n8x-x volt,eladtam,csak alaplap volt cserélve.Az asusban akárhogy lehet tuningolni az msi-ben csak a spread 50%-ra állításával.Érdekes az asusban tényleg instabil lett a gép,ha a spread-ot piszkáltam ezért volt nehéz rájönnöm a hibára.
-
1269
tag
Ugyanilyen a lapom,eleinte én is kinlódtam vele.
A windóz nem települt,régi windóz fagyott.
Visszavittem a boltba,náluk ment 1 napot tesztelték,hazavittem működött. Próbáltam húzni a prockót nem ment feljebb,fagyott,kékhalált okozott.
3 napot szívtam vele minden bios beállítást kipróbáltam.
Nekem a megoldás az FSB spread spectrum 50%-ra állítása volt.Azóta (kb 2 hónapja)semmi gond vele kitünően üzemel.A prockóm 2000+ vígan szalad 2600+-on fesz emelés nélkül.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest