Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matejgep
csendes tag
Üdv. mindenkinek!!!
Ha igényt tartana rá, vagy esetleg másnak jól jönne az ismeretségében:
Gépi fordítással lefordítattam az MSI Afterburner programot teljes egészében, a mai verziókkal kompatibilis módon. Hiba akadhat benne néhány %, mert én nem tudok angolul, csak pár szót, de bizonyosan 98%-ban olvasható, és értelmezhetőre sikeredett.
Illetve van 1 külső megjelenés (skin) fájl is a sok közül, amit a neten lehet találni rá, nekem ez jön be, így erre voltam hajlandó energiát pazarolni, így ezt az egy skin-t is lefordítottam képszerkesztő, és a saját kézügyességem birtokában, sőt, mivel ez egy kezdeti verzió, így ugyan közzéteszem, de ez egy EGYÉNI (humoros) változat, amit úgymond TÚL-fordítottam, első sorban a magam örömére, direkt (ez azt jelenti, hogy olyan dolgok is fordításra kerültek, ami valaki számára eretnekség, vagy hülyeség lenne - nekem nem az.
De ha valakinek bejönne, vagy érdekelné, akkor szól a "matej.m12@gmail.com" email-re, és lehet nekiállok belőle egy közösségibb megjelenésűnek.

A fájlokat ".zip" formában becsomagolva a Mega tárhelyemre töltöttem fel, külön-külön letölthető, kinek melyik kellene, akár mindkettő...

Ha valaki ezt olvasta, szüksége is volt rá, annak előre is egészségére!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Phanteks Enthoo Pro
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest