Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Matejgep

csendes tag

Üdv. mindenkinek!!!

Ha igényt tartana rá, vagy esetleg másnak jól jönne az ismeretségében:

Gépi fordítással lefordítattam az MSI Afterburner programot teljes egészében, a mai verziókkal kompatibilis módon. Hiba akadhat benne néhány %, mert én nem tudok angolul, csak pár szót, de bizonyosan 98%-ban olvasható, és értelmezhetőre sikeredett.

Illetve van 1 külső megjelenés (skin) fájl is a sok közül, amit a neten lehet találni rá, nekem ez jön be, így erre voltam hajlandó energiát pazarolni, így ezt az egy skin-t is lefordítottam képszerkesztő, és a saját kézügyességem birtokában, sőt, mivel ez egy kezdeti verzió, így ugyan közzéteszem, de ez egy EGYÉNI (humoros) változat, amit úgymond TÚL-fordítottam, első sorban a magam örömére, direkt (ez azt jelenti, hogy olyan dolgok is fordításra kerültek, ami valaki számára eretnekség, vagy hülyeség lenne - nekem nem az.

De ha valakinek bejönne, vagy érdekelné, akkor szól a "matej.m12@gmail.com" email-re, és lehet nekiállok belőle egy közösségibb megjelenésűnek. 🤔😁😁

A fájlokat ".zip" formában becsomagolva a Mega tárhelyemre töltöttem fel, külön-külön letölthető, kinek melyik kellene, akár mindkettő... 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ha valaki ezt olvasta, szüksége is volt rá, annak előre is egészségére! 😊🍻🥂

MSI Afterburner teljes magyarítás (2025) by Matej

MSI Afterburner - MSIGamingZ skin - Túlmagyarított by Matej

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés