- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
Hali!
A táp biztos nem kicsi, azzal sztem nem lesz gond.
Nekem is van egy kicsit hasonló problémám: (abit ic7 max3) sata1-en a rendzservinyó + ide1-en a cdrom (master) és a rack (slave) [kábelhossz miatt van így]. Ha a rackben a 40gb maxtor van akkor csak a cdrom-ot látja a win xp. ha a rack-ben a 3.2gb quantum fireball, akkor mindkettőt (cd és vinya ia). A bios mindkét vinyát felismeri és boot-nál ki is írja a post screen-re. Eddig még nem találtam megoldást, de keresem...
A tuning gond az biztos nem memo és sztem nem is proc (bár próbáld ki úgy hogy egyiktől sem sajnálod a feszt= procinak 1.6v1.625, ramnak 2.85ill 2.9)(nem tudom az laplap mennyit tud adni neki).
Ha ez sem segít, akkor valami az alaplapi beállítások körül lesz. Próbáld meg úgy is húzni, hogy a Performance Mode marad normálon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest