Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VectraZo
csendes tag
Viszont találtam egy jó kis ps scriptet az E2010/W2008R2 telepítés előkészületeihez:
[PowerShell-for-Exchange-Server-2010-on-Windows-Server-2008-R2]
-
VectraZo
csendes tag
válasz
kraftxld #623 üzenetére
Szívesen segítenék, de a környéken te vagy az Ász :-).
Sikerült végre hibamentesen feltelepíteni az E2010-et. Viszont, mivel nem megoldható, hogy a levelek direktbe hozzánk jöjjenek, így egy külső pop fiókból kellene beszedni a leveleket. Van erre valami ingyenes megoldás, mint az EFS connector, csak több accountra? -
VectraZo
csendes tag
válasz
kraftxld #614 üzenetére
De , ez a 2. telepítés. Az elsőnél ugyanez volt a gond, gondoltam nekifutok még egyszer. Csináltam uninstallt, kiléptettem Ad-ból mert a 2008-at is leszedtem. Ez a mostani egy "jobb" gépen, de ugyanazzal a névvel és IP-vel fut.
Az előző telepítésnél még a névellenőrzés sem működött :-( -
VectraZo
csendes tag
Üdv!
Próbálkozom címben szereplő 2010 SP1 + 2008R2 kombinációval. 2008R2-n AD, DNS, DHCP. Másik gépen 2008R2 + Exc 2010SP1. Az a problémám, hogy csak az OWA megy. Outlook kliens nem tud csatlakozni a postafiókhoz. Próbáltam magára az Exc-re feltenni az Outlookot, de úgy sem. A varázsló felismeri a beállításokat (név, emailcím, szerver neve) de indulásnál lehal a "Profil betöltése" résznél. Létrehoz egy üres .ost fájlt és dob egy hibaüzenetet:
"Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. A mappák Outlook adatfájllal (.ost) szinkronizálása előtt kapcsolódnia kell a MS Exchange kiszolgálóhoz az aktuális profillal."
Viszont mint írtam, az OWA tök jól megy, jönnek-mennek a levelek.Amúgy iskolai tiszta-szoftveres verziók és környezet.
Merre induljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest