- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, szeretnék még egy kicsit segítséget kérni, sok OFF is van benne, de reménykedem hogy tudtok hasznos tanácsot adni:
Lényeg, hogy szakdolgozatot kell készítenem, témám pontosan így van leírva:
"Az internetes levelezésben használatos SPAM- és vírusszűrés megoldási lehetőségeinek elemző
összehasonlítása, a főbb problématerületek leírása és értékelése. "Na már most amikor ezt választottam, fogalmam nem volt arról, hogy nekem levelezőszervert kell készítenem a későbbiekben, elsőre a tanárom erről nem szólt, csak a vírusirtókat tárgyaltuk, hogy a későbbiekben erről kell írnom.
De amikor beszéltem a konzulensemmel, kitalálta hogy csináljak levelezőszervert, windows vagy linux környezetben. Mondom köszi...zéró elő ismerettel biztos fog sikerülni
, mert az iskolában kb csak az active directory-t vettük néha napján...
Sajnos, a konzulensem csak annyit bír mondani, hogy google, a kiadott feladaton kívül, ami még idegesítőbb, hogy bármit csináltam eddig az biztos nem volt jó...
Azóta is csak szenvedek, és van kevesebb mint egy hónapom, hogy befejezzem(30-40 oldal kb)
Az az eredeti tervem, hogy ugyebár csinálok exchange-el levelezőszervert, és azt pl thunderbird-öt + exchange-t összehasonlítom. Csak ehhez is kéne valami ismeret, ami nem nagyon van.
Tudtok valami anyagot linkelni, amiben az exchange 2003 okosságait el tudom olvasni? Sajnos jobb lenne a magyar nyelv.
Jól sejtem, hogy az egész gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Házimozi belépő szinten
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szimulátor Playseat + Garanciális Logitech G29 kormány + ajándék váltó
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest