Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
muree
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok Exchangben és a googleban sok dolgot nem találok.
A cégünk elkezdte használni a exchange 2010-et. Tlefonokkal és tabokkal is elakarjuk érni. Azonban 2-3 naponta a telefonok és a tabok dobnak egy hibaüzit, hogy biztonsági hiba miatt nem nem tudtak kapcsolódni a szerverhez. Magán az exchangen már feljebb vettem az ActiveSync loggolási szintjét, és már csak az hiányzik, hogy hol is tudom megnézni, hogy mik kerültek ebbe a loggba.
Megtudnátok mondani, hogy hol keressem a activesync-re vonatkozó logfile-okat, esetleg hogy maga az exchange mutatja e valamelyik tools-ában?
A windows Event logjai közt nem találtam. semmi
Előre is köszönöm a segítségeteket....

Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP omen 17-w131ng bontva
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest