Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, (kezdő vagyok Serverek terén)
Van egy SBS 2003 + Exchange fix ip-n,na már most Nod32 Business edition volt a serveren azt leszedtem és felraktam a Nod32 Mail for Exchange verziót kb. 5 percig volt a server vírusirtó nélkül.Restart után minden felállt majd később szóltak hogy nem mennek ki az e-mailek,megnéztem mit dob vissza a rendszer ez volt: (<xxxx.hu #5.1.1 smtp;550 5.1.1 <xxxx@xxxxl.hu> recipient rejected xxx.xxx.xxx.xxx is in RBL> )
Végig mentem a gépeken virus keresővel,spybot,spyware,Malicious remover tool ,de semmit nem talált,de már újra mentek az e-mailek mindenfelé.Közben http://www.blacklistalert.org -on néztem hogy pár listán 8db fenn vagyunk,ami gondolom nem túl jó,milyen beállításokat lehet végezni ennek elkerülése végett?Connection filteringet hogy kell belőni helyes?Hozzá kell tennem hogy ma a szolgáltató UPCtelelkom is szórakozott hol volt net, hol nem.
Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest