Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Nincs FIX IP sajnos. Modem ujrainditas utan 99%-ban az elozo IP-t kapom vissza. Ez itt nemetorszag. Vacak internettel es katasztrofalis support-al. A varos kozepen meg rengeteg hazban 10Mbit ADSL is jonak szamit. Videken meg rosszabb a dolog. Dedikalt "vonal" 1500euro. Havonta...
Ezt kaptam ajanlatnak 100/100Mbit-re. Kafa.
Segitenel, hogy fentebb vazolt sema eseten milyen beallitas az amit te elkepzelsz? Mert igazabol en mar azt sem tudom amit eddig tudtam
Egy rohadt emailt nem voltam eddig kepes fogadni. Ennyire nem lehet rossz.
A regi szerver mashogy mukodott mert az egy EX 2003-volt. Oda kollega vasarolt valami csoda connectort amivel a webhosting cegnel levo email fiokokat szinkronizalta be exchange-be. Kollega mar nincs a cegnel es a connector keszitoje mar nem letezik. A regi szerverre meg alig merek bejelentkezni is rdp-n mert az alaplapon minden kondi pupos es a redundans tapok kozul egy elhalalozott. Szerintem mar minden perc ajandek
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest