Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
Lenne még egy kérdésem. Van egy hibaüzenet az eseménynaplóban viszont, hogy az egyik postafiók nem tud kiküldeni egy levelet ha jól értem. Viszont lövésem sincs, hogy az üzenet alapján, hogyan tudnám kitalálni, hogy kié a fiók mert csak egy hosszú karakter sort ír a mailbox után:
The store driver failed to submit event 19737331 mailbox bef91112-e9f0-43e5-aaab-437f2011535f MDB 4f734477-77d9-4fa4-b37f-f583b2079696 and couldn't generate an NDR due to exception Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriverCommon.InvalidSenderException
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Shared.SubmissionItem.SubmissionItemUtils.CopySenderTo(SubmissionItemBase submissionItem, TransportMailItem message)
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Submission.StoreDriverSubmission.MailItemSubmitter.GenerateNdrMailItem()
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.Submission.StoreDriverSubmission.MailItemSubmitter.<>c__DisplayClass1.<SubmitNdrForFailedSubmission>b__0()
at Microsoft.Exchange.MailboxTransport.StoreDriverCommon.StorageExceptionHandler.RunUnderTableBasedExceptionHandler(IMessageConverter converter, StoreDriverDelegate workerFunction).Hogyan tudnám kideríteni, hogy melyik fiókkal van itt gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest