- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
-
Becenick
tag
Üdv !
Erről a készülékről mennyi tapasztalatod van ?
Én egy alapvetően mp3 lejátszására alkalmas lejátszót szeretnék venni az egyik családtagomnak, de sajnos fogalmam sincs arról, hogy melyiket érdemes...
Itthoni kínálatban olvastam róla, hogy az Iaudio-k jók, de sajnos a hazai kereskedők teljesen kiírtották a kínálatukból.
20e Ft-ig bezárólag érdekel bármi.
Bár elsődlegesen mp3 lejátszására kellene, de ha ennyiért belefér az is, hogy videókat is tudjon rajta nézni az csak plusz. Ezért keltette fel az érdeklődésem az általad linkelt típus és a bolt is.
Meglepően jó ára van ennek a kütyünek, de megbízható is ?!
Ha főként zenehallgatásra szeretné használni, akkor mekkora üzemidő érhető el vele ?
Nyilvánvaló hogy a kijelző miatt ez valamivel kevesebb lesz mint a kifejezetten mp3 lejátszására tervezett lejátszókban, de ha pl 2-3 óra alatt újra töltőre kell tolni a kütyüt, akkor nem kizárt, hogy nem ez lenne a legjobb választás.
Előre is köszi a választ. -
Micimaci111
csendes tag
-
Gstyler
senior tag
-
Gstyler
senior tag
-
Samott
addikt
-
azbest
félisten
-
hcl
titán
-
desolator
senior tag
-
dragon0126
csendes tag
-
winkleer
csendes tag
Üdv!
Olvasom a fórumot de csak most regisztráltam. A Te ajánlásodra vettem a waterán 8k ért egy nem használt Alcor skin 2G cuccot.Az ára miatt is. Az lenne a kérdésem, hogyan tudok frimwaret frissíten benne mert a menüjében nincs ilyen menüpont de a hsználatija írja ezt az opciót.
A másik, hogy nem találok sehol frimwaret hozzá.Egyáltalán mi változik ezzel a frissítéssel?
A tapasztalatom ezidáig, hogy sztem kamu a konvertálás nélküli lejátszás mert egyik filmet viszi a másikat nem és kb 10 ből 9 szer nem játsza le a médiát. Ami viszont jó rá az ha átkonvertálom WMV V9 kodeket használva. Ezt eddig megette mindig.Kicsit bánom , hogy nem a Gemei S5000 et rendeltem meg. Erröl is kérdeznék, amit belinkeltél azon van e magyar nyelv? Milyen tapasztalataid vannak vele? hangminöség stb?
Az alkor skin gyári fülesével gatyaszarul szól , túlhangsúlyos mélyek alapbeállitásban is, olyannyira, hogy ki kell EQ-ni mert engem zavar. AKG k66 ot beledugva már javul a helyzet.
Viszont hangerö böven van.
Valami könnyü de jó bevált fülhalgató tipped van e?
Köszi a válaszod meg mindenkiét. -
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
-
Palika71
őstag
-
ZsHUki
csendes tag
-
Palika71
őstag
-
smkb
őstag
-
Gabibabi
csendes tag
-
Gabibabi
csendes tag
Szia!
Megtetszettek ezek a lejátszók és szeretnék egyet a barátomnak ajándékba, de rendelésnél azt írja, a DHL Expressre, hogy "This shipping method is currently unavailable. If you would like to ship using this shipping method, please contact us.". Bepipáltam a "(Registered Air Mail) $0.00"-t így enged továbblépni. Ez normális, ha Magyarországra rendelünk?
Ti Paypallal fizettetek?
-
aloka
csendes tag
-
esztra
csendes tag
-
torzsa007
tag
-
MichaelRaven
csendes tag
-
jimmy399
senior tag
-
kopidoo
senior tag
-
azbest
félisten
azért egy picit más

Egy zárt oprendszer, ami nem bővíthető és keveset tud (de azt jól: film, zene és ennél fotózás), ez így még nagyon messze vagy egy smartphone képességeitől. Persze, ha linuxos és/vagy androidos lenne ugyanilyen videójátszási képességekkel, akkor mindjárt előrébb lenne. Mondjuk ez a kínai pmp-k közt is egy fapados modell + kamera. -
hegti
aktív tag
-
hegti
aktív tag
-
kenand
veterán
-
Peat;)
veterán
Amazonon 200 dollára a 8 gigás Archos ugyanezen chipkészlettel, míg 47-ért itt van két év garanciával: [link] de gondolom hamarosan itthon is elérhető lesz és akkor már szállítási díj sincs. Szóval szerintem nem is kicsit drága a ramos. Oké ramos kisebb méretű és lehet nehezebb volt így megtervezni, de szerintem ha már tablet akkor kell a 7".
-
kenand
veterán
-
Peat;)
veterán
-
azbest
félisten
-
Stheno64
csendes tag
Az outputnál eddig is kiválasztottam az external lehetőséget, de nem történt semmi. Most viszont felfigyeltem arra, hogy van egy tv format menüpont is. Ez alapból hd componentre van állítva. Ezen kívül csak egy lehetőség van, a hd 720p. Ezt választva megjelent a kép a plazmán, és a filmet elindítva a pmp menüjéből akár az 1080p is kiválasztható, látható minőségjavulással. Köszönöm a segítséget.
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
ronson
őstag
-
kenand
veterán
A Window G89 majdnem ugyan az mint a ACHO 805, portok vannak egy kicsit mashol.
Digital8-ra mar irtam Window 89 tesztet, hamarosan magyar nyelvut is irok. (kulfoldi gepen irok azert nincs magyar ekezet)
G89 menujet magyaritottam, az ACHO 805-ot is biztosan tudnam.
Tulajdonsagaiban 99%-ban megegyeznek. -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
azbest
félisten
Nekem is megakadt rajta a szemem, ajándéknak sem utolsó... (mondjuk a 8GB-os változat lehet megéri a +$10 felárat).. ajándéknak sem utolsó
Érintő képernyő faja, kíváncsi lennék rá.A felbontása pedig alig rosszabb, mint egy iPod touchenak ami 480-by-320, míg a vx530-nak 480x272 px. 800x480-asban még ütősebb lenne.
kenand:
google már a te oldaladat is kidobja az első találatok közt ha ilyesmire keresek
A helyedben google adsense reklámblokkot is tennék (nem zavaró helyre) -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Képernyő kicsi és kis felbontású, de legalább támogatja a 720p mkv-t is.
Rokchipre épülő készülékeket lehetne legkönnyebben piacra dobni itthon.
Sok europai nyelvet támogat a menüje, már csak a magyart kellene hozzátenni.
Ráadásul teszteltettem és simán mennek a magyar ferliratok.
Ilyen pl az Onda VI20 5" érintős PMP -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Szerintem a Lítium ion aksik elég megbízhatók már, és a nagy amerikai gyártó az Apple még a notebookokat is cserélhetetlen aksival gyártja...és az is Kínában készül.
Annyira fejlődik a piac, hogy mire az aksi kipurcan a készülék elavult lesz.Szerintem túl sokféle készüléket is dobnak piacra egy gyártónak is sok hasonló van, de legalább így éles a verseny. Tényleg érdekes, hogy forgalmazó hiányában kis hazánkban senki, mégy egy on line lap sem ír ezekről a készülékekről.
Megfigyelitek a PMP processzorok 90%-nak a chipkészlete is kínai fejlesztés (Amlogic, Sochip, Chinachip )
Ha olyan marketing és on-line eladási hálózat lenne a tartalomra is, mint amilyen az Applenek van, .... tudásukban mennyivel jobb készülékek ezek mint pl a Zune HD...vagy ipod touch (csak a wifi hiányzik a kínai playerekből)Hdplayers oldalt is állandóan frissítem, érdemes benézni

-
kenand
veterán
Nehéz lenne őket forgalmazni, még angol használati utasítást sem készítenek, és általában angolul sem lehet elérni a supportot. De szerintem is forgalmazni kellene nagy piaca lenne kisebb reklám után. csak olyan ember is kellene aki folyékonyan beszél kínaiul a kapcsolattartás miatt. Meg aki lefordítaná a használati utasítást. Nemhiába a Hong Kongiak forgalmazzák, mivel az angol gyarmat volt és jól tolják az angolt (na meg a kínaiat mivel még is csak kínaiak)
Más:
Gyönyörű képek a Ramos T13FHD menüjéről: -
ZsHUki
csendes tag
-
kenand
veterán
Ebay lehet jó is és rossz is.
Én kb 130x vásároltam már Ebayen (főleg star wars miniatures társasjáték figurákat), 90% jó, de van néhány szélhámos.
Egy PSP-t Ebayeb vettem USA-ból és nagyon korrekt eladó volt
De összefutottam szélhámos kínaival is....Kis eladók sokszor jobbak, mint a nagyok, érdemes a negatív feedback keresővel utána nézni az eladónak.
-
kenand
veterán
Köszi.
De csak egy lelkes amatőr vagyok, polgári foglalkozásom: kardiológus (orvos)
Bár sok mindenhez értek egy kicsit, WEB, Macromedia Director (bár már nem releváns eltűnt a süllyesztőben mióta az Adobe felvásárolta a Macromediát), szoktam filmeket szinkronizálni, DVD-t készíteni stb.Star Wars miniatures társasjáték oldala: (én készítettem)
http://swminitaures.atw.huSzívesen látok mindenkit a HDPlayes.atw.hu-n
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
A héten volt a kezemben egy htc touch és egy másik t-mobilos android is... hát annyira nem nyűgöztek le minket... lassúcskák voltak és tényleg nem ment a flash... csak úgy ahogy netes videókon is látszik: megnyitja egy külön playerben aztán váááárakozás és vagy megy vagy nem megy... felcsillant a szemem amikor pár napja itt írtátok az új androidos cuccokat, de ahogy láttam róla a videót... kicsit alábbhagyott a lelkesedés
-
kenand
veterán
-
azbest
félisten
-
Akcept
tag
-
ZsHUki
csendes tag
Én is néztem, feltűnően jó árban van.Kicsit meg is lepődtem. Úgy tűnik egy hónapon belül kedvesemnek is lesz egy vásárlás Kínából, mert mióta a Ramosomat használom meg van őrülve érte. Lassan többet van nála mint nálam

Erősen gondolkozom melyiket rendeljem neki és ez az Aniol is felmerült, Illetve még az Onda VX575HD is szimpatikus.
Jobban örülne érintő képernyősnek, abból pedig szerintem csak a Gemei HD693T illetve az én Ramos T11-es szériám jöhet szóba. Ah tovább nézegetem a külföldi véleményeket az én RK-nál is jobban dicsérik az TE verziót de az jóval drágább is, de az AllPMP-n most kezdik leárazni, úgyh lehet megveszem magamnak azt, az enyémet meg a kedvesemé lesz

Ha egyszer beindul az üzlet nem lehet megállni

-
MATEO6600
őstag
-
Samott
addikt
-
madarasz92
őstag
-
maflame
aktív tag
-
maflame
aktív tag
-
francia2003
csendes tag
-
francia2003
csendes tag
Sziasztok!
MP5 lejátszót szeretnék venni, de még karácsonyig! 22 ezerig!!!
Egy MP3-4-5 világában jártas emberkével beszéltem és ezt ajánlotta!
Alcor Skin MP5 lejátszó (2Gb)
"
[link]Ezt írta róla! Tudtok ti is ajánlani valamit!?????
"
Volt egy nagyon jó sorozat kicsit ronda külsővel, ez volt a WayteQ P41 érintős, vibrátoros fekete csoda. Ez most épp nincs, de ugyanezt a lejátszót adták ki Alcor SKIN ként. Nagyon lapos, nagyon könnyű, nagyon fasza a kütyü, szívből merem ajánlani. 1 hét leforgása alatt darált le belőle magyarország népessége 600 db-ot!!!
Alcor skin: bármit ráhúztam, játszott mindent, akadás nélkül, csodálatosan. 800x480-as 3" kiejlzője az mp4ekhez képest nagyságrendekkel szebb, kategóriájában a legszebb amit láttam eddig. Akkuja neki is kb hozza a szintet, 3-4 óra videó, 9-10 óra muzsika. Jobbat ebben nem fogol találni
Ha szivemre teszem a kezem és legjobb jóindulattal ajánlom, akkor Alcor Skin.
4 gigás 22 990 Bruttó
Az összes mp4-mp5ünk közül Őt merem leginkább ajánlani, 32 gigáig bővíthető, rezeg, mattfekete, még fogni is jó, nagyon könnyű, az új kiaás kerekített sarakkal egészen esztétikusra sikerült. Forgathatod, Giroszkóppal forgatja a képet magában Ő is.
Ja, fülhallgató: lehet lelombozlak, de mindegyikben a legretekebb fülhallgató van mellékelve, ami létezik a világon. Az alcoré legalább fülbedugós
De ezt le lehet gyógyítani egy újabb ajándékkal majd egy másik alkalomra: SONY E818LP füles 1990 HUF, és csodaszépen szól, egészen más hangzást kap a lejátszó azonnal. Beépített hangszóró Alcorban nincs, a többiben amiben van, rosszabb, mint bármelyik SOKOL rádió. Komolyan mondom nem értem, ezel kimondottan zenelejtászásra készült eszközök, és olyan egy retek hangszórót hogy lehet belrakni
Botrány ahogy zörög mind
Szóval arra ne alapozz, és rádiót sem lehet vele hallgatni mert a fülhallgató az antenna, akkor meg ha bedugod, külső hangszóró MÁRSINCS. 
-
Prego
senior tag
Nah talán valaki idetéved még karácsonyig:
Extreme digital azt írja a WayteQ P20-ra hogy 2GB belső memória, ami bővíthető 2GB-ig (úgy értelmezem hogy max 2GBos microSD-t ismer fel.
A gyártó weboldala viszont azt írja:
Memória bővítés: microSD kártyával 8GB-igKinek higgyek?

-
rakal
senior tag
Hoppá,gond a linkkel:
[Teclast T51]
Aki jól el van eresztve anyagilag,beszerezhetne egyet,mit tud a Rockchip 2806+2 DAC+Philips OPA 2604 kombó.Nagyon durva módon szólhat.
Ha összejön a pénz,lehet,hogy veszek,majd megöl a kíváncsiság(főleg a két stereo csati külön DAC,ilyen készüléket még soha nem hallgattam) -
[CS]Blade2
addikt
-
-Badger-
tag
-
kecsjoc
csendes tag
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
Kár hogy ennyire a méretre mentek rá, egy 3,5-ös lejátszóra még el is csábulnék ahol csak a kijelző adja a méretet. A teclast t51 pl megint túl nagy már, smartQ tao meg kétséges hangchipel van szerelve(ennek mérete tökéletes). Na meg srt, ezt is belenyomhatnák, nem kell ide mk5 és társai, csak egy normális divx lejátszó. De ezek így nem azok számomra.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Szia!
Olvasgatva a topicot ugy tunt te eleg jol kepben vagy a kinai pmp-k teren...
Ezert toled kerdeznek, de masok segitseget is szivesen fogadom. Jelenleg egy Wateq P40-et hasznalok, de miota raszoktam a videozasra eleg kicsinek erzem a kijelzojet. Lecserelnem egy nagyobbra, 4,3" meretu kijelzos touch kepernyos cuccot keresek ami ugyanugy visz minden avi-t konvertalas nelkul es esetleg meg feliratot is tamogat (ez annyira nem letkerdes) viszont fontos hogy legyen benne FM radio, mert azt szoktam hallgatni es emiatt nem tartanek fent meg egy keszuleket. A jeloltem ez: 4.3" Touch Screen MP3/MP4/AVI/RM/RMVB Portable Media Player (8GB/480x272px/TF Slot) @ dealextreme... de 100 dolcsi-ig jo vagyok mas kutyure is.
Velemeny? Jobb ajanlat esetleg? HD nem erdekel, mert a befogadokepesseguk korlatozott, es nem nyujtanak HD elmenyt... xvid boven eleg.Koszi,
Samott -
Reteek
csendes tag
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Üdv! Megint én vagyok:-)
Honnan lenne érdemes megrendelni ezt a WayteQ P41-et? Hol a legolcsóbb? M.o-on. illetve, ha külföldről rendelem.
Szerintem marad ez, mert jobbat nem nagyon találtam. (De ha tudsz jobbat max. ennyiért, akkor szívesen fogadom) Ja, a kijelzője ne legyen nagyobb (zsebbe elférjen)! Ez fontos.
Meg egy hülye kérdés: ha rendelem, de nem vagyok otthon, akkor mi van? Még sose rendeltem, úgy, hogy nézd el nekem.
Azért kérdezlek téged, mert látom nagyon benne vagy a témában, és ebben a topicban te tartod itt a frontot.

Előre is köszi.
-
nova001
senior tag
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
-
maestro87
őstag
Nekem 1 film is bőven elég, úgysincs olyan napom, hogy 4-5 órát unatkozzak

Meg ha legalább 8GB-ig lehet bővíteni, akkor az már nagyon jó!A Wayteq P41 is lejátsza a .vob-okat! Ha ez azt jelenti, hogy az 5.1-el is elboldogul, akkor az már tökéletes! A PDF-et meg JPG-be át lehet alakítani...
A Benss meg szép nagy jószág, nem hiszem, hogy elférne a zsebembe

A lényeg, hogy ne legyen túl drága, mert akkor inkább már egy PDA-t veszek.
Köszi a válaszokat! Majd még jövök, ha nem tudok valamit

-
maestro87
őstag
Nem játsza le az 5.1-es hangot?? Akkor én nem reklámoznám ezeket a készülékeket úgy, hogy el lehet felejteni a konvertálásokat. Ugyanis az én divx-eim 90%-a 5.1-ben van. Ezek szerint ezt még le kell konvertálni 2.0-ba, hogy lejátsza? Vagy félreértettem valamit?
(Remélem nem úgy értelmezted a hsz-emet, hogy térhatású hangot akarok egy fülhallgatón keresztül). -
maestro87
őstag
Mert nem nagyon szeretek konvertálni. Ilyen alapon én meg nem értem minek a HD lejátszó, mikor csak 800x480-as felbontása van a kijelzőnek.
Én is mondhatnám, hogy konvertáld át divx-be.
Tehát úgy értelmezzem a hozzászólásodat, hogy nem támogatja sem az 5.1-et, sem a menüt?
UMPC, MID?? ez nekem még kínai :-) -
maestro87
őstag
Köszi!
Ez a Wayteq nagyon jól hangzik
Látom, hogy még Divx-et is tud, esetleg az xvid-del is elboldogul? Meg ha még tudna PDF-et is kezelni, akkor már tökéletes lenne
Meg még egy kérdés: Rányomhatok egybe egy teljes több hangsávos 5.1-es dvd filmet (menüset) és azt is képes kezelni?
Előre is köszi!
-
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
-
vili13
őstag
-
ku-cu
tag
Kérdés hogy az általad linkelt PMP-k hozzá-e azt amit a dobozra írnak. (már ha dobozban jönnek
)
Nekem egyszer volt régen egy chinapleyerem (talán e-ronix 120), az egyetlen dolog amire emlékszem vele kapcsolatban hogy amíg megvolt többet volt szervizben mint nálam! Fél évig használtam, ezalatt az idő alatt 2-szer tört be a kijelzője, és háromszor romlott el végérvényesen. Hál' isten a saturban vettem, garival, így a 3. elromlás után inkább levásároltam az árát.
Azóta biztosan voltak fejlesztések, de amíg nincs tele az internet ONDA xy -ont istenítő tesztekkel, addig nem ajánlanám senkinek egy ilyen lejátszó beszerzését. (pláne nem hong-kong-ból)
Persze tudjuk hogy a kínaiak is tudnak mit felmutatni dap téren (meizu, tehát hajrá!

-
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
-
salieri.
őstag
-
Cápa730
csendes tag
-
salieri.
őstag
-
Etzel
aktív tag
-
Etzel
aktív tag
Ez volt nekem is a problémám, ugyanis a sajátgépben megjelent egy walkman ikon, és külön ablakban tudtam bele másolgatni, de se total comd, semmi nem ismerte fel külön meghajtóként.
Az eszközkezelőben felismerte, de kérdőjel volt mellette, fogtam, illesztőprg frissítése, és beállítottam, hogy ne ő keresse meg a drivert hozzá (ajánlott), hanem én kerestem ki a listából (haladó), ez a két opció van ugye, ott két dolog jött fel, vagy usb-ként, vagy valami MTP device ként, mivel ajánlottként állandóan azt akarta telepíteni, így rámentem az usb-ként, re és hipp-hopp vissza fel is ismerte, és most már mint (K) meghajtó, és látja a total cmd-is
Szval egy reinstallt megúszott a rendszer, de nem sokáig, mert vannak már kisebb-nagyobb hibái ami kicsit idegesít.
Azért köszi a segítséget

-
Etzel
aktív tag
-
rakal
senior tag
Néhány első tapasztalat.
A 4,3 collos új készülék teljesen más feeling,mint a 3 collos.
Egy ugrás,most már tényleg úgy érzem,ez nem felturbózott mp3 lejátszó.
A képminőség kiváló(LCD TV-n is).Korábban el sem tudtam volna képzelni,hogy egy távirányító hasznos lehet egy tőlem 60 cm-re levő készülékhez,egyszerűen leírhatatlan intellektuális élmény(tudom,kissé perverz),de LCD TV-hez nélkölözhetetlen.
Töredezésmentesen viszi a netről letöltött HDTV-s adásokat(tényleg).
A rádió jó,de semmi extra.
A képnézegető jó,de semmi extra.
A készülék egy laptopszerű,intelligens töltésellenőrzővel ellátott akksit kapott(tesztelve,megpróbáltam túltölteni,lekapcsolja a töltést,fél perccel azután,hogy zöldre váltott a feltöltésjelző).
A diktafonfunkció átlagos.
MP3,FLAC-kiváló minőség(főleg a FLAC-ek szólnak brutálisan)
Eredeti füles:nem nagy durranás,de Sennheiser CX500-ra lecserélve a hangzásélmény mellbevágó
(Rockchip 2808)
Szóval aki igazi PMP feelinget szeretne,próbálja ki az új generációs 4,3 collos készülékeket,nem bánja meg(Ainol 6000,Onda VX535,545,Ramos T9,Gemei HD660-690 etc.) -
rumos14
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, akkor ennek vége..

Szóval arra ne alapozz, és rádiót sem lehet vele hallgatni mert a fülhallgató az antenna, akkor meg ha bedugod, külső hangszóró MÁRSINCS.
Köszi!
Én is mondhatnám, hogy konvertáld át divx-be.
)