- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
-
kenand
veterán
-
rakal
senior tag
Szia!
Miután felvarázsoltam a Smartq V5-re az Android 2.1-t már látom nagy vonalakban a termék lelkivilágát.
Sajnos a mobiltelefonos Androidok sokkal jobban működnek.
Szerintem ennek a terméknek nincs hivatalos Google támogatása.
A Market nem elérhető,és ez gond.Viszonylag sok force close-al találkozom,a rendszer pl. úgy indul,hogy a google-s szolgáltatásokat force close-olja.
Persze ha valóban e-book readerként szeretnéd használni,ill. egy kis multimedia,akkor ok.
De meg sem közelíti pl. szolgáltatásaiban a 60 dollárral drágább Smartq V7-et(3 oprendszer,mint tudjuk,szinte mindenre ok kis gép,szintén 7 collos képernyővel) -
azbest
félisten
-
azbest
félisten
Mivel ugyanilyen chipsetes és szoftveres eszköz más gyártótól nem produkálja a komolyabb problémákat, így valószínűleg szoftveres dologról van szó. Szerintem jó esély van a javításra. De azért biztosabb kivárni még pár hetet. T17FHD-ről nincs még visszajelzésünk, hogy az hogyan szerepel.
SD kártya kétesélyes... sok hamist lehet találni, de az a nagyobb probléma, ha manipulált a kártya: ha nem annyi a kapacitása, mint aminek mondja magát. 16GB-osakat látni leginkább, 20$ környékén nem tudom, hogy valóban működnek-e a kártyák, de mi garantája hogy a 40$ környéki működik-e. 32GB-ost is láttam már fenn, de elég hihetetlen az ára, hogy igaz legyen. Nem tudom hol lehetne találni hiteles tapasztalatot olcsó és jó kártyáról.
-
kenand
veterán
Igen.
Digital8-on van valami róla és pár szót váltottam Sunnyval.
Szóval a gyártó Kínában ismert márka főleg a digitális képkeretek területén.
Chipset Amlogic de talán nem ugyan az Mint a t13FHD-ben. HDMI nincs (T13FHD-ben is külön Silicon Image chip gondoskodik a HDMI-ről) Sub.idx felirat támogatás van. De nem látok mkv-t de lehet, hogy csak lemaradt. Ára meg egy kicsit drága lesz úgy 170-80 USD.Szóval a Big Ramos a T18 csak 7" de szerintem érintő képernyős lesz és az biztosan támogat mkv-t és szerintem 140 USD alatt lesz
-
kenand
veterán
-
rakal
senior tag
Pls. Click on the links.
Más:
A Bmorn nem olyan mainstream gyártó,de úgy látszik ők is felvették a kesztyűt,egész jónak tűnik az új lejátszó(árban mindenképp)
[Bmorn -BM889 5" Touchscreen PMP] -
azbest
félisten
-
kenand
veterán
Hát én is szívesen végigtesztelném az összeset,majd megtartanám azt amelyik a legjobban megtetszik.
Média-marktba is azért szoktam bejárni, mert ott meg tudom nézni a portékát, de nagyon ritkán veszek ott mert nagyon drága, az akciós is minimum 20%-kal drágább.
(van ritka kivétel is a Macbookomat ott vettem, kiállítási darab volt)Szóval ezekkel a kínai PMP-kkel csak az a bajom, hogy nem tudom kézbe venni mielőtt megveszem.
-
kenand
veterán
-
azbest
félisten
-
ZsHUki
csendes tag
-
azbest
félisten
-
kenand
veterán
Gomb+ érintő képernyő csak annyit jelent, hogy gombokkal és érintő képernyővel is tudod vezérelni a készüléket. Vannak kimondottan csak gombos és kimondottan csak érintő képernyős készülékek is.
Sajna még senki sem jelentkezett.
Szimpla reg. után a fórum már használható.
A saját tesztet oda is meg lehet írni én meg felpakolom. -
kenand
veterán
-
azbest
félisten
Gondolom azért van gomb, mert azzal is működik (ez egyébként nem hátrány, ha egyszer elromlana valamiért az érintésérzékelés, még mindig lehet gombokkal piszkálni).
A HOD is reklámozza már, hogy hamarosan kapható náluk, ők általában olcsóbbak, így még kicsit visszafogom magamat. 8GB-os +töltő is bőven elég lesz majd nekem az meg $134
A 11in1 dolog meg teljesen feleslegesnek tűnik. HDMI kábel abban sincs, av kábel meg alapból van hozzá. -
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Mindegyikre találtam hivatkozást az mkv támogatásról. max 720P
Lehet, hogy firmware frissítés megoldaná a problémát.Nekem fontos szempont volt az mkv, hiszen a neten a 720p és 1080p filmek mkv-ban vannak.
És én is abban szoktam elkészíteni a szinkronos rajzfilmeket (4kids) -
kenand
veterán
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
azt hiszem megtaláltam a különbséget a 575ök közt:
http://www.mp4nation.net/forum/viewtopic.php?f=6&t=16607#p174390As far as I know,
vx575 full HD uses telechips TCC8901
vx575+ uses sochip SC9800TCC8901 has a better compatibility than SC9800 while SC9800 has a less power consumption
VX 575 full HD, has an unacceptable USB transfer speed: about 2.5 M/S while VX575+ : 8M/SVX575 full HD has backlight leaking problem......
(átvilágít a kereten a háttérvilágítás [link])
and VX575 full HD got only white color while vx575+ black....a sima 575 pedig:
uses the old CC1600 chip and only support 720p -
rakal
senior tag
-
kenand
veterán
-
ZsHUki
csendes tag
-
kenand
veterán
Ez is china chipes, nem támogat mkv-t, weben minden mkv-ben van.....macerás konvertálgatni
Más még egy dologra érdemes odafigyelni, hogy a lejátszó támogasson exFAT vagy NTFS fájlrendszert. Különben 4gbyte feletti fileokat nem tudsz rámásolni.
Chinachip tudtommal nem támogatja.... -
kenand
veterán
Nos az alap ár a gép ára és ahhoz választhatsz kiegészítőket, pl HDMI kábel, távirányító stb...
Chipsetek: (Sunny összegyűjtötte)
Nekem az SC9800 jött be az full HD és támogatja az MKV-t!
De jó a Telechips TCC8901 - 1080P és AMlogic AML8726-H - 1080P és jó a
Rockchip RK2728B (bár ez csak 720p)ChinaChip CC1600
This, 720P high-definition MP4 industry standard for the first time the emergence of Chinese-core fly CC1600 master programs 720P RMVB, 10M bit stream, no blocks of color smooth playback of HD decoding capabilities and realize MPEG-2 encoding (DivX 4 \ 5 XviD ) and AVI formats, Real Video encoding RM / RMVB format and play FLV format, and supports 480P (576i) color outputDavinci DM6441AZWT
DM6441AZWT program excellence lies in support of widely used high-definition video H.264 (also known as AVC, including the X264) encoding, and H.264 compatibility up to 720P (1280 * 720 resolution), while achieving 30 frames per second The MPEG-2, MPEG-4 or VC-1 video performance and powerSochip SC8600
Breaking through the Chinese-core fly CC1600 erected 720P RMVB, 10M bit stream, 576i Component Output, SC8600 founded 768P RMVB, 20M bit stream, 720P color output of the new standards,
SC8600 more supportive, including MKV, AVI (DivX 3 \ 4 XviD H.264), RMVB / RM, MP4, FLV (H.263), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP format, able to satisfy the user's high-definition demand.Sochip SC9800 - 1280P - Used in: Onda 昂达VX575+, Ainol 艾诺V8000HDV, Chuwi 驰为P7II, itoos M6HD, Teclast 台电C510HD.
Supported decoding: H.264 (BP / MP / HP), MPEG2 (MP), MPEG4 (SP / ASP) / xvid (SP / AP), VC-1 (SP / MP / AP), WMV9 ( SP / MP / AP) The high-definition video encoding and is compatible with MPEG-1, H.263, DivX (3.11/4/5/6), M-JPEG (B) general encode the video. Smooth playback 1280P resolution can be within the TS, AVI, MP4, MPG, MKV, DAT, VOB, WMV, ASF, PMP, RM, RMVB, MOV, M2V, QT, M2A and other popular packaging format for a variety of network, covering 320 × 240, 352 × 240,480 × 272,720 × 480,848 × 480,1024 × 768,1280 × 720 (720P), 1920 × 1080 (1080P), 1920 × 1280 (1280P) resolution video formats etc.Ingenic JZ4755
Let the power of dual-core processing power to achieve JZ4755 level of full-720P format support, support MKV, AVI (DivX 3 \ 4 XviD H.264), RMVB / RM, MP4, FLV (H.264 \ H.263 \ VP6), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP, ASF, WMV formats, compatible with H.264, Real Video, VC-1 (WMV), MPEG4, VP-6, and other mainstream video encoding, in which the program product for ASF / WMV format with VP6 encoding support, once hit the market.Telechips TCC8901 - 1080P
Video connection, TCC8901 support the video hardware decoding, encoding, including MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 SP, MPEG-4 ASP, MPEG-4 AVC (H.264), DivX, H.263, WMV9, VC -1, RV, takes all high-definition video. With the HDMI port is also 1080P high-definition video images to achieve the output performance of the industry has reached its peak.Rockchip RK2728B - is compatible with 720P-wide format, HDMI + Component HD output?
Video performance is the player most concerned about Rockchip RK2728B master program supports H.264 encoding, compatibility can be achieved 720P (1280 * 720 resolution) ,5-8M average code stream, smooth playback. For more resources, a wide range of RMVB video, RK2728B program can support 720P, 10M bit stream, smooth playback, while the MPEG2 encoded (Xvid, Divx) This program has always been Rockchip expertise, but also RK2728B program to inherit the same 720P reached high-definition standard. At the same time, RK2728B program is compatible with MKV, AVI (DivX 3 \ 4 \ 5 XviD H.264 encoding), RMVB / RM, MP4, FLV (H.264 \ H.263), VOB, MPG, DAT, MOV, 3GP and other video format (up to 720P) plays, covering 95% of online video resources.
Google TranslateAMlogic AML8726-H - 1080P - used in Ramos T17HD
1920×1080P resolution , H.264 , MPEG1/2/4 decoder
Support Video format : MKV, RMVB, AVI, MOV, MPG, MPEG, DAT, MOV, MP4, TS
Support Dolby , AC3, DTS, RA, AMR
Support Audio format : MP3, WMA, WAV, RM, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE
Support subtitle : SMI, ASS, SSA, SRT, SUB, SUB.IDX
Support graphic format : JPG, BMP, PNG, GIF, TIF and TXT ebook
Support SWF FLASHA dual-core 32bit ARC 750D, 400MHz, maximum operating frequency of 700MHz, with a DSP instruction set extensions, used to run the system and applications to control the audio and video decoding module itself does not participate in decoding. 7-stage pipeline, ARC750D with similar ARM1136, MIPS32 24Kc CPU, compared with a smaller size and lower power consumption, more streamlined command.
-
azbest
félisten
úgy látom az alapár a "from" és ha mindenféle extrából a legdrágábbat kiválasztod hozzá (+memóriakértya, +kábelcsomag, vagy esetleg nagyobb memóriás készülék) az a "to".
A ChinaChip valamelyik változatáról azt írták, hogy nem kezeli az mkv-t és nem tud olyan nagy felbontásokat lejátszani, mint a sc9800... de gondolom van több változat abból is... összehasonlító táblázat ötletét valaki felvetette nemrég, nagyon hasznos lenne egy ilyen.
1222:

-
azbest
félisten
nem... gondolom fat32-re van formázva, az meg 4GB fájlméret limites. Az ExFAT fájlrendszer kezel nagyobb fájlokat is. Ha SD kártyáról van szó, ott kockázat nélkül kipróbálható, hogy mit szól, ha ExFat-ra formázod (win felajánlja ha meghajtóként be van csatolva és onnan formázod, gondolom). Ha a masina belős tárhelyéről van szó, azt nem tudom, hogy szabad-e csak úgy formázgatni... ennek érdemes utána olvasni.
Ha gépről megnézed a meghajtó tulajdonságait ott valsz ki is írja hogy melyik fajta fájlrendszere van.
-
azbest
félisten
fat32 [link]
"The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit. Larger files require another formatting type such as NTFS."Nem tudom, hogy ezt szeretnél -e : exFat (FAT64) [link] Bár elvileg támogatja, azt olvasom.
-
azbest
félisten
-
rakal
senior tag
-
azbest
félisten
Először én is azt hittem, hogy ez az... de nem. Ahogy a vx575-ből is van három féle változat (az 575HD a régi, az 575+ a fejlettebb változat és van egy 575FullHD változat is, ami nem tudom miben már mint a +, de az ára is más a gyártó oldalán), úgy a vx585-ből is hamarosan két változat lesz. Az új állítólag érintős és 1080p-s kimenete lesz, a ph! hírben a felbontását is 800x480-nak írták... az 585HD-nek csak 480x242 vagy hasonló. Szóval zavaros... mert van ahol arra is 800x480-at írnak... lehet, hogy nem ugyanaz a változat, vagy elírás.
Pár napos hírek vannak az 585-ről, pl: [link] itt a Ramos T12fhd -vel emlegetik (talán) azonosnak a hardverét.
Amúgy láttam wince és linuxos pda szerűségeket is az oldalakon, ahol szintén olyan chipsetet írtak, mint a pmp-knél... vajon átflashelhető valamelyik érintőképernyős model linuxosra?
-
azbest
félisten
Nem hátrány, ha érintő képernyős. De persze nem létszükség.
A ph! írt egy hírt a vx585 -ről és azt hittem az a vx585hd, de úgy tűnik tévedtem... állítólag érintős lesz és 800x480 felbontású (ez utóbbihoz inkább ragaszkodom, mint az érintő képernyőhöz).Azt hiszem érdemes kivárni, hogy valóban olyan lesz -e mint amilyennek emlegetik, mégha nem 90$ ahogy írták, hanem 100 körül, akkor is jól hangzik.

Ahogy láttam sok videón a gombosok rákérdeznek,hogy folytassák vagy elejéről kezdjék a lejátszást... ezt ki lehet kapcsolni vajon? Bár zenénél lenne zavaróbb, a filmek hosszúak, ott nem kell mindig nyomogatni.
-
rakal
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
Samott
addikt
A houseofdap.com-rol jott, jan 9-en rendeltem, 11-en postaztak, 17-en hagyta el Hong Kongot es 25-en hozta a postas. Nem tudom mennyire surgos, ha igen akkor igyekezz mert Februarban leall Kina, ok akkor unneplik a holdujevet ami kb. olyan nekik mint nekunk a karacsony, csak ott ket hetig tart.

Erintokepernyo finom, jol reagal, a 800x480 4.3"-on gyonyoruen nez ki, talan a fenyereje lehetne egy kicsit tobb. Eddig meg nem volt olyan lejatszo a kezemben, ahol ne ereztem vona egy kis docogest lejatszas kozben, itt ez megszunt, teljesen finom, folyamatos a video lejatszas. A cucc egyebkent meretehez kepest konnyu, ugyanakkor jol osszerakott, egyaltalan nem recseg-ropog. Firmware frissitessel kezdtem, leiras alapjan egyszeru megcsinalni, igaz a nyelbvet visszaallitotta kinaira...
ket fajta kinain kivul csak angolul beszel. A jatekok csak kinaiul.
Viszont allitolag van hozza pdf olvaso alkalmazas, de meg nem volt idom felrakni ra. Mkv-t se probaltam meg, de igazabol nem is ahhoz vettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Íme Zach Cregger új Resident Evil filmjének előzetese
- Villanyszerelés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest