- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
50 CENT
tag
Köszönöm, zárható!
-
TéKrys
senior tag
Vagy vegyél bővíthető memóriakártyával rendelkező mp3 lejátszót. Én ilyet vettem most öcsémnek ballagásra. Rádiós, felvevős, wma-t is tudja. De hogy ne legyen könnyű a választás mondok ellenpéldát is.: Nemrég kórházban voltam. Ott nem lett volna lehetőség mindig új számokat másolni a lejátszóra. Viszont van mp3-s discmenem meg vagy 20 mp3-s cd-m. Hát nem unatkoztam odabenn. CD-nként 100-150 számmal.
-
S.u.l.i.r.o
tag
MP3 lejátszós discman. Nehéz kérdés.
Fogsz egy újrairható cd-t arra irok az mp3aidat, ha meg új kell, letörlöd.
És belemegy a többi cd-d is.
Már megint nem birsz magaddal, topicnyitási kényszered van? -
Loretto
veterán
Ne nyiss ennyi topicot pls.
-
50 CENT
tag
Ez a kérdésem. Az MP3-mat azért lenne jó megvenni, mert arra azokat a számokat töltöm le, amelyikek tetszenek. Viszont annak meg van határozva, hogy mennyi számot tölthetek le rá! De a Discman-be több ezer Ft egy CD. Tehát melyiket vegyem?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- Sony WF-1000XM5 fejhallgató, hibás
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest