Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Valaki vásárolt már innen?
Szimpatikus a 8Gb-os ára még a 2,5k-s a futár díj mellett is (mert nem kellene + sd kártyát is vennem) vagy van jobb bolt ajánlatotok, Budapesten belül?Itt ingyen kiszállítanák, de a 2gb verzió + 4gb-os sd kártya már 16k lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
A Visualelektronic-tól rendeltem a Clip+-t. Hétfőn fizettem be a pénzt, aznap jött is a mail, hogy pay accepted, de azóta semmi. Holnap lesz egy hete, hogy befizettem, most már illene valami levelet küldeniük. Először rendelek innen, gondoltam jobb, mint a pixmania, iPon-on meg nem volt Clip+.
-
Jim-Y
veterán
Ha lejátszót bekapcsolod akkor az inner memory, és az SD tartalma vegyítve jelenik meg, így együtt tudod lejátszani őket. Természetesen van lehetőséged külön az egyikről, és külön a másikról is lejátszani zenéket. Amikor PC-re dugod akkor külön-külön jelennek meg, autorun az innermemorynak, és egy külön processz az SD-kártyának. üdv
-
Shufny
őstag
Tudtommal a Fuze -on is van diktafon funkció és természetesen a firmware is frissíthető mindkettőn, mint ahogyan rockbox is van mindkettőre. A tekerős gomb meg szerintem csak számban való tekerésre lenne jó, de a Fuze azt nem tudja (legalábbis mikor legutóbb néztem, még RB -vel sem lehetett)
A legnagyobb hátránya a Clip+ -nak a nagyon rövid üzemidő. Természetesen az a 15 csak az ideális eset, annál általában jóval kevesebb lesz. Persze a nagyobb kijelző sem árt, de nekem tetszik a Clip -ben, hogy ilyen pici.[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
Ma megjött a Clip+. Mivel ajándékba lesz, ezért nem bontottam ki, esetleg majd amikor később teszek rá barátnőmnek zenét. Alapból is van rajta játék, vagy csak Rockbox-szal?
Kicsit fura ez a VisualElectronics. 2500 a posta, de szerintem nem az ígért DPD-vel küldték, mert semmi erre utaló jel nem volt. A dobozon volt egy pixmania felirat, ami szintén nem sejtet jót és külön jött egy boríték, amiben a számla volt. Nem értem, hogy miért nem a dobozban volt, de végül is mindegy. Fizetés után egy hétre megjött, szóval annyira nem rossz.
-
zodo
nagyúr
Hát valóban nem találtam olyan videót, ahol lehetne tekerni a trackben csak navigálni és hangerőt lehet szabályozni vele.
Közben rátaláltam a Fuze "ellenes" hsz.-re, ezért Clip+ 2Gb-ot veszek.
Persze ahol kapni ott méregdrága a micro sd kártya, hogy nehogy jól érezzem magam így még az ingyenes kiszállítást is bukom.
szponzor
Na ez, részben jó hír.
Kicsit rázósnak tűnt az ügyed.
Legolcsóbb helyek egyike, de ez az előre utalásos téma + posta vagy futár költség nem az én világom.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Na megtaláltam az ED honlapján a sima Clip / "Értékelés" fülön lévő hozzászólások közt a megoldást.
Tehát az idézet így hangzik:
Akinek segítség kellene a "Pendrive" jellegű használathoz:
(A Sansa Clip+ 2GB-nál írtam le, de gondolom itt is hasznos lehet)
Sokan bántják, hogy a zenéket nehezen és körülményesen lehet feltenni.
Kis segítség: Aki úgy szeretné használni, mint valami pendrive és csak fog és vidd megoldással feldobálni, az a következőt tegye:
A beállítások->rendszerbeállítások- >USB résznél az MSC-t válassza.
Majd megjelenik a sajátgépben, mint Sansa Clip nevű meghajtó.
Ott benne lesz egy Music nevű mappa. Abban létrehoz mindenki amilyen mappát szeretne (vegyes, dnb, stb) és belepakolja a zenéket . Figyelem, ekkor a fájlnevek alapján listáz majd a lejátszó és úgy teszi sorrendbe is a számokat. Majd a lejátszón a következőképp lehet meglelni a zenefájlokkal teli, létrehozott mappákat: Zene-> Folders (legalsó menü rész) => Music és onnantól meg már evidens.
Plusz infó: Csak azokat a mappákat jeleníti meg a lejátszó, amiben van zene is. Különben minek listázza, ha üres?
Eddig én az Usb módot "Auto" vagy "MTP" beállításokkal próbáltam használni és így nem volt a gyorsindító menüben sem a csatlakoztatott eszközök közt az ikon.
Belső memóriát üresen hagytam, de most már ide is pakoltam és nem nevezett át egy mappámat sem. Igaz most nem hoztam létre Új mappát csak áthúzgáltam a vinyóról.
Sd kártyánál is hibáztam, mert a fenti képen látszik, hogy az "Audiobooks" mappába másoltam a "hibásan" megjelenített zenei mappáimat.Kártyára is közvetlen a "Music" mappába másoltam a zenei mappáimat és így minden úgy van ahogy lennie kell.
Nincs átnevezve egy album vagy mappám se és abc sorrendbe listázódik ahogy az idézet segítségben is olvasható.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Én valami normális, hivatalos üzletre gondoltam, nem egy árveréses oldalra, ahol általában használt cuccok vannak.
Konkrétan olyan ajánlatokat vártam, hogy pl.: E-Digital-nál (vagy más kereskedésben) ez és ez a gyártó x,y terméke stb.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
petakpa1
őstag
koszi, én kb 10-es árkategóriára gondoltam. A videolejátszás, képnézegetés egyáltalán nem szükséges funkciók, mert másfél éves gyereknek lesz, aki erről hallgatná gyerekdalait , ha kocsiban utazik és már nagyon nyűgös...
Tehát valami olcsóbb kisebb tudású, de hangszórós kellene.
[Ezt] ismeri valaki? Sajnos nem egyértelmű, hogy van e hangszórója. A Fukarban kézbe vettem, és mintha lenne a hátoldalán, de bizonytalan vagyok."... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
petakpa1
őstag
igen, most így belegondolva tényleg le kellett volna írnom a célszeméylt
baba vagy kocsi kérdést nem értem
kár, pedig árban, tudásban és méretben is tök jó lett volna.ha hangszórósak csak 15 felett vannak, akkor inkább veszek egy Wayteq X820 GPS 20 kért, mert multimédiában is tudja az alapdolgokat és GPS is.
Ha esetleg 10k körül tudna valaki beépített hangszórós mp3 játszót, azt még megfontolnám.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
félisten
Októberben vettem, és azóta kb 6-7 feltöltés volt, tehát keveset használom, és elég keveset nyomkodom.
A kártyám 16GB-os és és class2-es.
Próbáltam másik fülessel is, aminek 92dB az érzékenysége, azzal 3 órát sem bírt ki!!
Mindkét füles 16 Ohm-os.
Érkezőben van a 115dB érzékenységű 32Ohm-os véglegesnek szánt fülesem, ha azzal is ilyen rossz lesz, akkor megpróbálom kicseréltetni. Szerintetek erre érvényes a gari? Pixmania...Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
krino
tag
igen köszi közben utána olvastam énis az anythingbutipodon de a Sony vs Clip+ nagyon megoszlók a vélemények télleg nemtudnék dönteni, csak ha meghallgatja az ember és az ö fülének melyik jön be jobban. Habár Sasndiscknál vmit nagyon eltaláltak és a jó ár miatt lehet mellette teszem le a voksom
-
Bushmann
tag
Zodo, linkeden felindulva rendeltem egy 2Gb-os Fuze-t 7000 forintért szállítással együtt ugyanattól az emberkétől. Elvileg olyan állapotban van mint az új, csak a szervizet már megjárta. Köszi a tippet, ha az nem is nekem szólt
Más valaki nem akar rendelni olcsón Fuze-t? Szívesen segítek benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest