Hirdetés
- Bambanő háza tája
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszeske
tag
válasz Macilaci457 #6008 üzenetére
Sziasztok!
Kérdésem a következő!Ismeri valaki az Iriver River Clix II-t?
Milyen a hangja az iaudio cuccokhoz képest? Mivel tud többet mint a d2?
Most olvastam hogy a Cnet szerint Top 10 MP3 Players in June az első az Iriver River Clix II!!Ennyire jó?
-
meszeske
tag
No igen!
Nehéz erre mit mondani mert lehet hogy igazad van!
Tudod az írásod elolvasása után eszembe jutott az első autóm . Amikor az ütött kopott kis trabantommal elindultunk a Balcsihoz. Hát 'repesztettünk' vagy 70-80-nal és egy régi Sanyo kismagnó szólt a kesztyűtartóból!! /nem volt még akkor autórádióra pénzem/- szóval csak mentünk füstöltünk de lasz.....tam és hallgattuk Depeche Mode muzsikáját és k...... jó volt!!
Azóta új autóm van és profi cucc a kocsiban , de lehet hogy mégsem olyan tiszta az a "hang".
Mindenki a csúcsokat döngeti pedig a völgyben sokkal nagyobb az élet.Hát tényleg elgondolkodtató! Mindenesetre az vigasztal hogy nem csak én birkózok néha a vásárlások előtt a döntéssel!
No ezek után lehet hogy felkerül a listára az U3 ,i7, D2 mellé a Sandisk Sansa is ?
Tiszta vicc!
-
Jadro
veterán
Én is így vagyok vele. Szép meg jó a lapos és érintőkijelzős, de... A clip elfér úgy rajtam hogy nem zavar, nem húz semmit. Mivel film meg kép nem érdekel csak a zene, így ez a legtutibb választás. Ennyi pénzért meg pláne. Meglepően jó a hozzáadott füles is, de azért az agybadugós az isten.
Pedig nem is terveztem venni, csak megláttam akcióban. Utánaolvastam - csupa jót írtak - így hát jött hozzám azonnal. Nem bántam meg.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest