Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ezt nagyon szépen köszönöm is.
PSP. Hát, játszani egyáltalán nem szoktam játszani menet/út közben, így pont a fő funkciója nem lenne egyáltalán kihasználva. Amit megint csak pazarlásnak érzek. Tudom, nehéz eset vagyok.
Az alacsony adatátviteli sebességgel még kiegyezek, ha szükséges. Visszatérve a bulky felépítésre: ha bármi bajom volna a naaagy, masszív, robusztus, fémházas kivitellel, nem lennék Thinkpad-buzi.
Mindenképpen előnyben részesítem az ilyet a szép, dizájnos, ám gyakorlatilag hordozásra alkalmatlan (könnyen karcolódó/koszolódó stb.) külsővel szemben.
Handheld zenehallgatásra: nem egészen az a kategória, mint a Palm-ok, de egy időben - amikor épp a mindent-megoldani-egy-kütyüvel időszakomat éltem - egy HTC Wizard-on hallgattam zenét is, a szükséges 2.5->3.5 jack átalakító ellenére egészen vállalható hangja volt. Csak aztán egy idő után valószínűleg elkophatott valami az audiokimenetben.
Végül is, említettem kicsit feljebb az Iriver PMP-120-at, ha lemondok a lossless formátumok lejátszásáról, akkor egészen elfogadható volna (egy nem lestrapált akkuval). (Tegnap fél este túrtam külföldi fórumokat és reménykedtem, hogy hátha firmware-frissítéssel megoldotta ezt az Iriver, de nem volt olyan szerencsém, sajnos, már a support-ot is beszüntette a szériához...)
Peat;: az Archos-szal kapcsolatban kicsit zavarban vagyok, ők mennyire számítanak minőségi termékeket gyártó cégnek?
Lehet, hogy hülye kérdés, de utalok NoLF fórumtárs jelenlegi aláírására: “He who asks a question is a fool for five minutes; he who does not ask a question remains a fool forever.”
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest