Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user21
újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
köszönöm a választ , de konkrétan egy intéményben dolgozom nem akarom megnevezn egy gimnáziumban vagyok kezdő rendszergazda most kezdek benne dolgozni persze 7 év kihagyással és sajnos azóta nem fejleszgettem magam tovább e téren sajna..." rutint azt meg kell szereznem mindenképp" és akkkor most térnék át a programra , hogy ezt nekem jogtisztán kéne valahogy úgy megoldanom ,hogy ne telepítsek fel ugye az intézményen belül dolgozó gépeire programokat , hanem valamilyen egyszerűbb dolog lenne nekem a jó hogy eltudjam úgy végezni hogy ahogy említettem ne kelljen programokat feltelepíteni vagy regisztrálásos eljárással ezt a problémát megoldani , mert ezt hálózaton belül kéne ezt a dolgot megoldanom , esetleg tudnál ebben segíteni , köszönöm és bocsánat ha nem fejtettem előzőleg ezt a dolgot vagy kérést íilyen részletesen , mert még nekem is új a dolgok menete és ezzel nem akarok visszaélést vagy bármit.
Köszönöm
egy kezdő rendszergazda. -
user21
újonc
Üdvözlök mindenkit
Egy segítséget szeretnék kérni , thunderbir ben hogy olyan probléma merül fel, hogy amikor egy exccel vagy
más egyéb dokumentum kerül csatolásként a levél mellé azt sajnos nem tudja tovább küldeni a másik fél felé és nem tudok rá megoldást találni csak egy ötletem volt amit felvetettem hogy ha esetleg tömörítve küldeni, de a csatolandó dokumentumokat csak azzal meg az a baj hogy másik fél pl teszem azt fel nem nagyon ért a számítástechnikához és így a levél mellé csatolt állomány kicsomagolása problémát okoz a másik félnek ,
Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni.Előre is köszönöm a segítségeteket

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy kezdő rendszergazda.